Parka, jacheta care face senzaţie în sezonul rece

De Diana Sorescu, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 13:23

Pe lista de shopping de iarna aceasta a fashionistelor parka a avut loc fruntaş. Vorbim despre o piesă versatilă, cu aspect military, ce a cucerit iremediabil vedetele de la Hollywood.

Parka, un must have

Parka este o jachetă kaki, cu aspect military, ce există în varianta midi şi scurtă, cu dublură de blană sau fără, cu glugă sau guler înalt.
O piesă versatilă ce poate fi asortată atât la jeanşi, la rochiţe vaporoase, pantaloni din piele, colanţi sau fuste maxi, în funcţie de stilul pe care vrei să îl abordezi.
Poartă o parka midi combinată cu ghete army şi colanţi negri, aşa cum a procedat Kate Beckinsale, sau fă-o piesă cheie la o ţinută sport, inspirată fiind de Megan Fox.
Parka, jacheta care face senzaţie în sezonul rece
Parka simplă cu pulover nude, jeanşi bleumarin, ghete cu aspect uzat şi geantă supradimensionată aurie, alegerea trendy a fashionistei Sienna Miller.
Kylie Minogue a mizat pe un outfit all black, cu rochie din tricot şi ghete din piele, pe care l-a condimentat inspirat cu o parka.
Parka, jacheta care face senzaţie în sezonul rece
Parka şi tocuri? Da! O combinaţie pe cât de inedită, pe atât de spectaculoasă! Poartă parka cu botine decupate ori pline, cu platforme, cu cizme înalte şi toc gros, ba chiar cu pantofi!
Kim Kardashian a combinat o pereche de jeanşi rupţi cu botine army cu şiret şi toc, tricou simplu gri, eşarfă maro şi o parka scurtă, cu detalii aurii.
Îmi place şi mixul ales de Ashley Tisdale cu jeanşi cu pete decolorate, botine decupate, top alb şi parka midi.
Parka, jacheta care face senzaţie în sezonul rece
Tu ţi-ai cumpărat parka?
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter