Ce pantofi te fac să arăți mai slabă

De Consuela Stratulat, pe

Pantofii se numără printre accesoriile care arată bine pe oricine, indiferent de siluetă. Există, însă, anumite modele care te pot face să arăți mai slabă și chiar îți alungesc picioarele. Vezi care sunt și unde le găsești.
Pantofii cu vârf ascuțit nu sunt tocmai confortabili, dar silueta ta se va schimba, de câte ori îi vei purta. Pentru că se îngustează spre vârf, acest model dă impresia că ai picioare mai lungi și mai subțiri decât sunt în realitare. Dacă vin la pachet și cu un toc stiletto, efectul va fi și mai evident.
Ce pantofi te fac să arăți mai slabă

Tocurile stiletto

Pantofii cu toc stiletto se numără printre cele mai sexy modele, care îți subțiază imediat silueta. Pentru că sunt foarte înalți, însă, multe femei îi evită, alegând pantofi ceva mai confortabili. Este foarte important să iei mărimea și modelul potrivit talpei tale și vei vedea cum te vei simți mai bine când îi vei purta. Tocul subțire va crea iluzia unor picioare mai lungi și mai subțiri și pentru că îți vei contracta mușchii, când îi vei purta, picioarele tale vor părea tonifiate.
Ce pantofi te fac să arăți mai slabă

Pantofii nude

Dacă vrei să pari mai slabă, nu trebuie să fii atentă doar la modelul pantofilor. Culoarea te poate ajuta la fel de mult. Nuanțele de nude sunt cele mai potrivite pentru a păcăli ochiul și a da impresia că ai o siluetă mai subțire. Pentru că este o culoare apropiată de cea a pielii tale, picioarele vor arăta și mai lungi. Efectul va fi uimitor dacă vei purta o pereche de stiletto nude.
Ce pantofi te fac să arăți mai slabă

Cizmele

Cizmele pot, de asemenea, să îți subțieze picioarele.  Cele până la genunchi sau până sub genunchi sunt create astfel încât să îți subțieze silueta. Evită-le pe cele până la jumătatea gambei, pentru că taie linia piciorului și te fac să arăți mică și îndesată.
Ce pantofi te fac să arăți mai slabă
Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter