Pantalonii scurţi din piele, recomandarea fashionistelor

De Diana Sorescu, pe

Contrar credinţei generale, pantalonii scurţi din piele nu sunt doar pentru motor girls! Învaţă de la vedete cum să îţi construieşti ţinute stilate şi sexy pornind de la acest item chic!

Pantaloni scurţi de piele

Înainte de toate, ca să obţii un look stilat, există de o regulă de aur: pantalonii nu trebuie să fie mulaţi şi nici exagerat de scurţi. Ideali sunt cei cu talie puţin mai înaltă, cu şliţ şi pense, în formă de A.

Rosie arată super stilat, iar look-ul este simplu de reprodus: top nude din bumbac, pantaloni scurţi negri, cureluşă sleek argintie şi botine din piele întoarsă, cu toc.

Olivia Palermo ne arată cum putem compune o ţinută de gală pornind de la piesa cheie, pantalonii scurţi din piele. Tot ce trebuie să facem este să adăugăm o cămaşă cu croi clasic, dar într-o nuanţă avangardistă (în cazul ei gri şobolan), o pereche de pantofi originali, de exemplu pumps verzi satinat, şi un clutch preţios.

O altă juxtapunere fabuloasă este de pantaloni de piele cu topuri fluide, din materiale caline, ce îndulcesc duritatea pielii. Rachel Bilson şi Ashley Greene ştiu deja acest secret!

Pantalonii scurţi din piele, recomandarea fashionistelor

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter