Pantalonii-cizmă, noul fashion trend 2 în 1

De Roxana Neacșu, pe Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2017, 17:57
Dacă îți e prea dificil și nu știi cum să combini perechea de pantaloni cu încălțările, noul fashion trend de la Balenciaga te scoate din impas, combinându-le într-o singură piesă.

Pantalonii-cizmă, denumiți în engleză „pantashoe”, fac parte din colecția toamnă-iarnă 2017, fiind inaugurați într-o prezentare de modă de la Paris. Designerul care i-a conceput este Demna Gvasalia, aceasta inspirându-se din tendințele secolului XV, perioadă în care bărbații purtau jambiere la echitație. 450 de ani mai târziu, femeile aveau să le poartă și ele mulțumită casei de modă Yves Saint Laurent.

 

Acest element vestimentar mai este denumit și ”Pan-T-Boot”, venind propus de către Balenciaga într-un material elastic, foarte mulat, din spandex și abordând culori electrice, țipătoare. Cei de la Balenciaga nu sunt primii care reinventează acest gen de încălțăminte-pantalon, el a mai fost readus în actualitate de către Vetements, Jimmy Choo, Converse, Christian Dior, Rihanna. Uite cum arată celebra piesă vestimentară și cum au purtat-o vedetele!

 

#VETEMENTSxMANOLOBLAHNIK NOW @NETAPORTER @interview_de

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

familia-smith-la-kids-choice-awards-2010-willow-smith-converse

foto: Northfoto

Citește și: Denim cu denim, trendul care le-a cucerit pe fashioniste vara aceasta  

Citește și: Trend-alert: jacheta army. Cum o poartă fashionistele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter