Ce pantaloni să porți dacă ești mică de înălțime

De Consuela Stratulat, pe

Când ești mică de înălțime, cea mai mare problemă este să găsești pantalonii potriviți. Dacă nu ai un croitor la care să apelezi, trebuie să te înarmezi cu multă răbdare, când vrei să îți înnoiești colecția de pantaloni. Îți ușurăm munca și îți spunem ce pantaloni sunt potriviți pentru tine, în funcție și de forma corpului.
Dacă ai picioarele lungi și trunchiul scurt, te confrunți cu probleme serioase când vrei să îți cumperi pantaloni. Modelele cu imprimeuri, stil șalvar, ți se vor potrivi cel mai bine, iar sezonul acesta sunt pe val. Ridică-i până în talie și poartă-i cu un top-crop, pentru ca trupul tău să nu pară disproporționat.
Ce pantaloni să porți dacă ești mică de înălțime
Pantalonii până la glezne sunt un alt model care ți se va potrivi perfect. Poți să îi cumperi în mai multe culori și sunt cea mai bună variantă pentru birou. Îi poți purta cu pantofi masculini și cămașă, iar dacă vrei să îi îmbraci când ieși în oraș, un top crop și o pereche de pantofi cu toc înalt vor arăta grozav!
Când vine vorba de jeanși, cei skinny sunt cea mai bună alegere pentru tine. Alege, însă, lungimi până la glezne, iar dacă nu găsești, ia o foarfecă și taie-i. Vei arăta mai cool așa!

Mică de înălțime, dar cu siluetă atletică

Pantalonii sport largi sunt cea mai bună alegere pentru tine. Îi poți purta cu teniși și un tricou simplu sau poți ieși din tipare, alegând o pereche de pantofi cu toc înalt și o bustieră.  Când vine vorba de jeanși, modelele clasice, cu talie mai înaltă, ți se potrivesc de minune.
Ce pantaloni să porți dacă ești mică de înălțime
Pentru birou, poți opta pentru pantalonii din materiale vaporoase, foarte largi, cu talie înaltă. Pentru că se vor mula pe cea mai mică parte a corpului tău, talia, îți vor contura foarte bine corpul. Un top crop și o pereche de pantofi cu toc vor completa ținuta!

Ce pantaloni alegi dacă ești mică de înălțime și voluptoasă

Când ești posesoare unor forme voluptoase, nu ar trebui să ieși din rochii. Dacă, totuși, pantalonii sunt pe stilul tău, nu ezita când vine vorba de boyfriend jeans. Alege o lungime până la glezne și vei arăta extrem de chic, mai ales dacă îi vei purta cu o pereche de sandale cu barete și o cămașă.
Ce pantaloni să porți dacă ești mică de înălțime
Pentru birou, poți alege pantalonii până la glezne, cu imprimeuri delicate, care să îți scoată în evidență formele. Pantalonii evazați sunt, de asemenea, o alegere bună pentru tine, mai ales dacă alegi modelele cu talie înaltă. Îți vor scoate în evidență proporțiile perfecte, așa că poartă-i cu încredere.

Pantalonii potriviți pentru silueta clepsidră

Ție îți este, cu siguranță, greu să găsești pantalonii care să îți pună în evidență forma corpului. Dacă vor veni bine pe talie, vor fi prea lungi, iar dacă vor avea lungimea potrivită, îți vor fi prea largi. O pereche de pantaloni trei sferturi, foarte largi, sunt recomandați pentru tine. Îi poți purta cu un top crop și pantofi cu toc.
Ce pantaloni să porți dacă ești mică de înălțime
Pentru blugi, alege modelele ușor evazate, a căror lungime să nu depășească glezna. Îi poți purta atât cu teniși, cât și cu tocuri. Când vrei să te simți comfortabil, o pereche de pantaloni sport cu imprimeuri sunt tot ce ai nevoie.

Pantalonii potriviți pentru silueta dreptunghi

Talia ta mică și picioarele scurte fac aproape imposibilă găsirea unor pantaloni care să ți se potrivească. Modelele largi, de lungime medie, sunt o opțiune pentru tine. Ar trebui să eviți pantalonii cu imprimeuri, dar dacă nu trec de glezne, se vor așeza bine pe tine. Un top lejer și o pereche de sandale vor compune o ținută perfectă pentru birou. Jeanșii potriviți pentru tine au talie înaltă și lungimea până la glezne.
Ce pantaloni să porți dacă ești mică de înălțime
Foto Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter