(P) Vrei să vezi ce înseamnă luxul suprem? Vino la Chopard!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 iunie 2016, 18:08
Unde? In primul magazin monobrand in Baneasa Shopping City, in exclusivitate in Romania

.

Ceasuri impecabile, bijuterii ametitor de frumoase, unele de scris la fel de frumoase ca bijuteriile. Totul, de la Chopard. Inca din 1860, numele Chopard a fost sinonim cu standardele inalte si creativitatea fara limite. Colectiile sale de ceasuri si bijuterii sunt rezultatul imbinarii maiestriei cu tehnica. De cativa ani, pe langa ceasuri, bijuterii si creatii Haute Joaillerie, Chopard s-a concentrat si asupra accesoriilor.

accesorii chopard

Gentile si portofelele din piele naturala, ochelarii de soare si instrumentele de scris sunt create cu cea mai mare grija si cu aceeasi meticulozitate precum bijuteriile si ceasurile pentru care Chopard este renumit in intreaga lume.

ochelari de soare Chopard

 

Luxul cucereste lumea

Renumit pentru creativitatea sa, tehnologia moderna si indemanarea maestrilor sai, Chopard este unul dintre cele mai importante nume din industria ceasurilor si bijuteriilor. Karl Scheufele si sotia sa, Karin, au orchestrat dezvoltarea internationala a companiei mai bine de 50 de ani si sunt inca activi in cadrul acesteia. Cei doi copii ai lor sunt actualii co-presedinti: Caroline Gruosi-Scheufele este responsabila pentru colectiile dedicate femeii, in timp ce fratele ei Karl-Friedrich se ocupa de colectiile pentru barbati si manufactura Chopard din Fleurier, unitatea de productie pentru mecanismele L.U.C.

De-a lungul ultimilor ani, Grupul Chopard a cunoscut o evolutie remarcabila odata cu extinderea unitatilor si a capacitatii de productie, simultan cu expansiunea magazinelor.

Astazi, Chopard are 1700 de angajati in intreaga lume. Implicata personal in toate nivelurile de design si productie a colectiilor, familia Scheufele acorda o importanta majora mentinerii esentei brandului Chopard: „un devotament neclintit fata de tranzitii si know-how combinat cu o continua cercetare pentru inovatii si creativitate.”

Magazine la nivel mondial

Spatii de expunere privilegiate ale unui stil de viata unic adus la rang de arta, magazinele – 100 la numar in acest moment in intreaga lume – constituie veritabile ambasade ale Casei Chopard. Oferind mediul ideal pentru prezentarea produselor si intalnirea cu clientii, precum si colectii, noutati si accesorii, magazinele Chopard au rolul de a pastra constanta imaginea brandului in fiecare colt al lumii.

Descoperiti universul Chopard in noul magazin din Baneasa Shopping City.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter