(P) V for VINTAGE, locul de întalnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan si vintage

De Unica.ro, pe
100 designeri contemporani, 10 colecționari de vintage autentic și aproape 100 de studenți de la facultatile de Arta si Design din Bucuresti, Cluj si Timisoara isi dau întâlnire la V for Vintage #19.

Cod roşu pentru pasionatii de design contemporan şi cultură vintage, pe 11 si 12 noiembrie, la intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta.

VESTIMENTAȚIE, BIJUTERIE, ACCESORII

CONTEMPORAN ȘI VINTAGE

PE 11-12 NOIEMBRIE, LA V FOR VINTAGE #19

V for VINTAGE aduce peste 100 de designeri atent selectați de juriul format din Domnica Mărgescu (Fashion Director Elle România), Andreea Bădală (Designer Murmur) şi Laura Călin (Fondator V for Vintage). In cele doua zile de targ descoperi colectiile de toamna-iarna si colectii capsula dedicate a designerilor editiei.

Simina Filat

Simina Filat este absolventă a Universității Naționale de Arte București, specializarea Moda-Design Vestimentar. În urmă cu 7 ani, a pus bazele brandului SiminaFilat, iar colecțiile ei sunt dinamice, eclectice și poartă amprenta fascinației pentru experiment, a unei lumi în care arta se redefinește continuu.

Simina Filat

Chemistry

Fragilitatea si forta, spiritul ludic si seriozitatea coexista in femeia Chemistry, adepta a stilului clasic presarat cu nonconformism si care etaleaza in orice imprejurare o eleganta lipsita de monotonie. Pentru ea exista Duality – o colectie de piese vestimentare pline de contraste, atat la nivelul croielilor, cat si din punct de vedere coloristic: paltoane cu doua fete sau gulere contrastante, rochii si pulovere in doua culori, piese exagerate versus piese care urmeaza linia corpului. Cu toate acestea, minimalismul specific colectiilor Chemistry transpare prin fiecare piesa. Tesaturile folosite sunt 100% naturale – matase si lana- pentru a intregi in mod firesc tinutele simple si delicate.

Chemistry

Gherlan Mihaela

Noua colectie FW2018 urmareste stilul clasic ,emana eleganta si rafinament . Croiala sobra si extrem de masculina se reflecta in toate piesele de dama create pentru acest sezon. Nu lipseste nici aerul vintage , iar materialele folosite reusesc sa duca croiala eleganta intr-o zona urbana.

Mihaela Gherlan

Koja Concept

Colectia  Koja Concept prezentata la V for Vintage #19 este realizata în colaborare cu Alexandru Floarea.  Propune prin alaturarea si integrarea contrastanta a texturilor si materialitatilor folosite , o intoarcere in istoria renasterii .Particularitatea acestei colectii ca si cea a Renasterii in sine ca perioada de tranzitie dintre evul mediu si istoria moderna – este o sinteza intre vechi si nou transpusa in colectia de accesorii prin texturile scorojite lucrate manual de o picturalitate arhaica aparte ce aspira la rafinamentul nobil al materialitatilor metalice intr-o nota eleganta dar neconventionala in acelasi timp.

KOJA CONCEPT

 

AFMF

AFMF – haine cu o estetica bazata pe libertate, evadare. Creat pentru cei care vor sa descopere lumea prin intermediul hainelor si pentru cei carora le place sa poarte o pereche de sneakersi cu o rochie vaporoasa.

Acronimul AFMF, Aesthetic Freedom/Manufactured for Fun, se potriveste cu principiile brandului.

afmf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter