(P) Top 5 accesorii must-have pentru un look impecabil de festival

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 august 2016, 19:03
Ne bucură foarte mult faptul că din ce în ce mai mulți artiști internaționali ajung să concerteze în țara noastră, iar în prezent există o mulțime de festivaluri cool la care putem merge, mai ales vara.

Pentru luna august, de exemplu, noi ne-am cumpărat deja abonamente la Summer Well, festivalul ca o vacanță, ce are loc în fiecare vară pe Domeniul Știrbey, și care a ajuns anul acesta la a șasea ediție. Abia așteptăm să-i vedem pe cei de la The Chemical Brothers, Hurts sau Years & Years, și să petrecem două zile (13 și 14 august) în mijlocul naturii, alături de prieteni!

Până atunci însă, e important să ne găsim ținutele perfecte pentru festival, așa că azi ne-am gândit să vorbim puțin despre asta. Până la urmă, orice ținută de festival trebuie să respecte două reguli – să fie stylish și foarte comondă. Crede-ne pe cuvânt, e musai să poți dansa ore întregi, fără să fii deranjată de vreun detaliu al ținutei. Tocmai de aceea, o rochiță ori niște jeanși scurți și un tricou alb pot fi oricând variante bune pentru o ținută de festival. Ceea ce contează mai mult sunt oricum accesoriile!

De ce sunt importante accesoriile, atunci când ne alegem o ținută

După cinci ani de Summer Well, putem să-ți spunem cu mâna pe inimă că pentru a te distra așa cum vrei, e important să te poți mișca liber. De aceea, îți recomandăm să alegi o ținută lejeră, cât mai simplă, pe care o poți accesoriza din plin, pentru a obține un look perfect de festival.

Ce înseamnă asta? Ei bine, de la tatuaje temporare, până la ochelari de soare cu un design super cool sau o pălărie cu boruri largi, poți alege orice îți place și orice simți că te reprezintă. Look-urile de festival nu trebuie să respecte neapărat toate regulile stilistice, ci mai degrabă trebuie să transmită o parte din personalitatea ta. Pentru mai multă inspirație în acest sens, intră în galeria foto de mai sus și descoperă 5 accesorii must-have pentru un look impecabil de festival!

Ne vedem la Summer Well!

În plus, nu uita că și anul acesta transportul din Capitală spre Domeniul Știrbey este gratuit! Găsești toate informațiile de care ai nevoie în aplicația Summer Well, oferită de Orange, disponibilă în Google Play, iTunes și Microsoft Store.

Având în vedere că Summer Well este cel mai ECO festival de muzică din România, noi o să mergem cu autobuzul pus la dispoziție de organizatori. Lasă și tu mașina acasă, măcar pentru aceste două zile!

Summer Well este un festival Orange.

summer well

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter