(P) Frumusețe legendară și simboluri fascinante într-o nouă colecție de bijuterii FREYWILLE

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 30 august 2016, 12:28
Inspirându-se din istorie, artiștii FREYWILLE au surprins fascinanta lume a Egiptului Antic într-un design elaborat, încărcat de simboluri mistice în culori intense.

În 1991 pasiunea lui Friedrich Wille pentru cultura egipteană a inițiat crearea unei colecții extrem de îndrăgite în întreaga lume. Pentru a marca cea de-a 65-a aniversare artiștii FREYWILLE au creat un nou design inspirat de era Faraonilor – colecția Pharaoh, disponibilă în două variante: TUTANCHAMUN și LUXOR.

Mormântul impresionant al faraonului Tutankhamon, o comoară unică ce a fost descoperită în 1922, a fost o bogată sursă de inspirație pentru un nou stil simbolistic.

 

colier si cercei FreyWille

Colier Waterdrop din setul “Tutanchamun”. Preț: 3.540 Lei
Cercei Cabochon din setul “Tutanchamun”. Preț: 2.260 Lei

Pulberea de aur înnobilează decorul din email întocmai ca frunzele aurii de pe podoabele din mormânt şi binecunoscuta masca funerară a faraonului. Simboluri mistice ale culturii egipteane, precum scarabeul și delicata floare de lotus, sunt redate atent în email și adaugă o semnificație aparte bijuteriilor.

Crini delicați și rozete grațioase, simboluri pentru noblețe și feminitate, sunt motivele principale ale noului set LUXOR. Evantaie stilizate în diferite culori, ce amintesc de statutul prințesei Chnumet, împodobesc designul bijuteriilor iar tonurile de albastru, turcoazul radiant și roșul aprins redau stilul podoabelor prețioase de pe tiara antică a prințesei Chnumet.

bratara si inel FreyWille

 

Brățară Contessa din setul “Luxor”. Preț: 4.470 Lei
Inel Miss din setul “Luxor”. Preț: 1.510 Lei

Te invităm ȋn locațiile FREYWILLE din București să descoperi noua colecție ce transpune mitologia și bogăția de simboluri ale Egiptului în bijuterii de lux, celebrând feminitatea, splendoarea și frumusețea străveche.

Explorează ȋntreaga colecţie “Pharaoh – Egypt” şi ȋn Online Boutique!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter