(P) Brățările Lovebird – accesoriu de vară

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 iunie 2016, 11:27
Zilele calde de vară te îndeamnă să porți ținute colorate, răcoroase, care să-ți dezvelească brațele, astfel că accesorizarea pe timp de vară  presupune că se va pune accentul pe brațe. Alegerea ideală o reprezintă brățările din gama de bijuterii Lovebird – subțiri, lejere, cu un mesaj aparte, numai bune pentru vară!

Gama de Bratari Lovebird te inspiră să accesorizezi look-ul de vară într-un mod personal, original. Lucrate cu atenție și menite să transmită un mesaj despre tine, aceste brățări vor completa și colora orice ținută de vară. Pot fi incluse cu succes într-un look casual, de vacanță, precum și într-un look elegant sau o ieșire în oraș.

Brățările Lovebird sunt disponibile în două feluri: pe lanț sau pe șnur. Varietatea de modele sigur te va încânta!

Brățările pe lant sunt disponibile din aur (alb sau galben) sau argint (la comandă în unele cazuri), în funcție de model și preferințele tale. Charm-urile sunt pe diverse modele, printre care trifoi aducător de noroc, fulg de zăpadă, sau numele tău cu inimă sau cu cruce. Poți alege brățărele drăguțe și pentru copiii tăi – atât pentru fetițe, cât și pentru băieți – cu charm-uri jucăușe, pe care sigur le vor adora.

Gama de bratari pe snur rosu au și ele o varietate de modele de charm-uri. Șnurul este disponibil în 16 culori, iar charm-urile sunt din argint sau aur (alb sau galben). Sigur vei găsi câteva modele pe gustul tău: cele romantice, cu inimă, steluță, sau semnul infinitului, sau poate cele mai jucăușe, cu pisică, buburuză, coroană sau smiley face. Naționaliștii vor fi încântați de charm-ul cu harta României, în vreme ce un cuplu proaspăt căsătorit poate sărbători cu brățări pe șnur cu charm-uri potrivite evenimentului (casă cu cuplu sau inițiale cu inimă). Sunt disponibile și modele pentru copii, cu Mickey Mouse, peștișor sau fantomă veselă, însă nu se recomandă copiilor cu vârsta sub 5 ani.

bratara Lovebird

Brățările Lovebird prind viață și transmit un mesaj în funcție de purtător. Ele sunt menite să te reprezinte și să îți personalizeze look-ul de vară într-un mod aparte, cu totul personal. Prin charm-ul ales poți sărbători un eveniment, o prietenie, dragostea pe care i-o porți jumătății tale, sau te poți exprima drept o fire romantică, pozitivă, sau jucăușă.

În plus, fiind subțiri și delicate, ele nu vor fi prea încărcate pe încheieturi și vor fi un accesoriu lejer. Sunt perfecte pentru zilele călduroase de vară, când vrei să adopți ținute cât mai lejere și răcoroase, care să nu fie deranjante.

Pe site vei găsi gama variate de brățări Lovebird, precum și alte tipuri de bijuterii: cercei, coliere, inele sau verighete. Pentru accesorii speciale, care să te reprezinte, poți vizita secțiunea cu bijuterii personalizate.

Vara aceasta, optează pentru unul din cele mai trendy accesorii: brățările Lovebird! Completează-ți look-ul cu un accesoriu personal, care va fi apreciat de toată lumea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter