5 trucuri vestimentare pe care trebuie să le încerci pe timpul iernii

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 ianuarie 2019, 14:09

Iarna nu este deloc un anotimp prietenos pentru ținutele tale preferate. De cele mai multe ori, din pricina temperaturilor prea scăzute, simți nevoia că ar fi cazul să faci unele compromisuri vestimentare. Însă look-ul tău nu trebuie afectat de vremea de afară, indiferent câte grade arată termometrul. Poți să îți păstrezi sau să îți adaptezi stilul și în acest sezon, fără să ai urme de regrete.

5 trucuri vestimentare pe care trebuie să le încerci pe timpul iernii:

  1. Învață să te îmbraci în straturi

Nu hainele foarte groase și incomode trebuie să domine garderoba ta de iarnă, ci hainele călduroase care merg bine împreună. Cel mai simplu truc pentru o vestimentație spectaculoasă chiar și în acest anotimp este să înveți să te îmbraci în straturi. Un guler purtat sub un pulover, o jachetă peste și un palton îți vor ține de cald și pot reprezenta combinația perfectă pentru ieșirile tale în oraș. Același lucru putem să-l spunem și despre o fustă purtată peste o pereche de pantaloni.

  1. Lasă cizmele să dicteze look-ul tău pe timpul iernii

Dacă ceva va atrage atenția într-un mod cu totul special pe timpul iernii, acest lucru va fi cu siguranță încălțămintea. Alege o pereche de cizme de iarnă perfecte pentru stilul tău vestimentar și mândrește-te cu ele oriunde ai merge. Poți alege o pereche de cizme scurte, peste gleznă alături de blugi închiși la culoare. De asemenea, o fustă se va asorta de minune cu o pereche de cizme înalte, peste genunchi.

  1. Folosește-te de o curea pentru a da viață paltoanelor tale

Cu siguranță pe timpul iernii te vei plictisi rapid să folosești aproape zi de zi aceleași paltoane. Poți da un aer complet nou acestora folosind accesorii vestimentare simple, precum o curea în jurul taliei. Paltoanele vor părea complet noi, iar tu vei avea mereu un look fresh și adaptat perfect acestui anotimp.

  1. Încearcă blănurile

Așa cum este de așteptat, acesta este singurul anotimp în care poți scoate la lumină blănurile din garderoba ta, fie că sunt naturale sau nu. Aici nu prea contează ce alegi să porți, fie că este un palton gros sau doar o căciulă, pentru că oricum vei reuși să ieși în evidență, iar în același timp să te bucuri de mult confort din punct de vedere termic.

  1. Experimentează cu eșarfele

Nu sunt cele mai călduroase accesorii de iarnă, dar îți pot feri gâtul de vântul mai puternic și aerul rece, din punct de vedere practic. Estetic însă, o eșarfă poate oferi un aer special look-ului tău de iarnă, ajutându-te să te adaptezi mai ușor vestimentar oricărui context.

După cum vezi, nu trebuie să te dai foarte mult peste cap pe timpul iernii, ca să treci cu brio cu garderoba peste acest anotimp. Dacă în perioadele de primăvară și vară tinzi să îți umpli șifonierul cu piese vestimentare diferite, din fericire, în timpul sezonului rece vei avea nevoie de câteva piese cheie și accesorii cu care să dai în fiecare zi un ton fresh.

(P) Material realizat in colaborare cu Miniprix

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: L Julia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter