(P) 10 sfaturi pentru ingrijirea gentilor din piele

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 28 mai 2016, 11:52
Iubim gentile, aceste accesorii capabile sa scoata in evidenta orice tinuta! Ele ne fac mai stralucitoare si mai increzatoare, putand sa puna in evidenta chiar si cele mai rafinate gusturi. O geanta din piele poate spune multe lucruri despre tine: stilul de viata, gusturi, hobby-uri, cu ce te ocupi, conturandu-ti astfel personalitatea!

Gentile, servietele, accesoriile si alte produse din piele pe care le purtam zi de zi trebuie sa fie la fel de elegante indiferent de sezon, vara si iarna, pe ploaie sau pe canicula. Daca primul pas este sa cumparam doar produse de calitate, din piele naturala, este foarte important sa stim si cum sa le pastram, sa avem grija de ele sa-si mentina frumusetea de-a lungul anilor.

Secretul ar fi sa le tratam ca pe niste bijuterii, dar nu ignorati si chiar puneti in aplicare cele 10 sfaturi propuse de magazinul online www.posetepiele.ro:

  • Pentru curatarea pielii gentilor, servietelor si altor produse din piele, folositi lotiuni speciale care se gasesc in supermarketuri, magazine de incaltaminte sau de profil. Aceste solutii nu numai curata geanta dar si o protejeaza impotriva agentilor daunatori cum ar fi: ploaia, umezeala, soarele, vant, praf. Testati produsul pe care aveti de gand sa il folositi pentru curatarea gentii mai intai pe o portiune ascunsa a gentii, apoi aplicati-l pe produs cu ajutorul unei bucati de panza fina sau din piele de caprioara.
  • Din orice material ar fi, curata geanta si pe interior, pentru ca acolo se aduna cel mai mult praful si microbii. Goleste geanta, intoarce-o pe dos , scutur-o si periaz-o cu o perie de haine.

Testeaza aceste sfaturi achizitionand una din gentile din piele naturala Cromia (Made in Italy) – elegante, placute, rafinate!

geanta albastra

  • Pentru pete mai greu de scos mergeti la o curatatorie profesionala. Curatatoria chimica nu va face decat sa usuce pielea, care astfel se va crapa si isi va pierde aspectul luxos. Curatatoriile specializate in piele folosesc produse speciale si au experienta in domeniu, asa ca puteti avea incredere in ele.
  • Daca geanta din piele se uda, lasati-o sa se usuce la temperatura camerei, niciodata altfel. In cazul pielii intoarse, tamponati-o usor cu un prosop fin pentru a-i reda aspectul poros.

Verifica adevarul spuselor noastre cumparand o geanta office Roberta Gandolfi, pentru experienta, traditie si rafinament!

genti din piele naturala

  • Daca geanta din piele are portiuni din piele artificiala si acestea se umezesc, uscati-o cu ajutorul foehn-ului setat la temperatura cea mai mica.
  • Nu folositi lotiuni pentru curatare care nu sunt adaptate pielii, crema de pantofi sau ulei de castor. Aceste produse contin ingrediente care pot dauna articolului din piele.

Ai grija de noua ta geanta Arcadia, de calitate, din piele naturala Made in Italy!

Geanta Arcadia

  • Incercati sa nu dati din greseala cu fixativ sau parfum peste suprafetele din piele ale gentii.
  • Nu tineti obiecte grele in mod frecvent sau pentru timp indelungat in buzunarele gentii, pentru ca acestea vor intinde pielea, afectandu-i aspectul initial.

Nu uita sa fii inconfundabila, plina de farmec, iconica numai avand la brat o poseta Gattinoni!

Poseta Gattinoni

  • Gentile din piele naturala trebuie sa poata respira. Cand treci de la un sezon la altul si inlocuiesti gentile, ai mare grija cum le pui la pastrat pe acelea de care nu vei avea nevoie pe parcursul urmatoarelor luni de zile. Nu e bine ca gentile sa fie expuse la caldura, soare, umezeala, frig, etc. Cel mai bine este sa le gasesti un loc in dulapul tau, sa le umpli cu ghemotoace de hartie care o vor tine intr-o forma corecta si a absorbi eventuala umiditate, nu le indoi si nu le indesa una in alta. Baga curelele si lanturile in geanta, pentru a nu o zgaria. O masura suplimentara este aceea de a baga geanta intr-un sac de bumbac, mai ales pentru acelea in care ai investit si vrei sa aiba o durata de viata cat mai lunga. Sacul de bumbac actioneaza ca un scut impotiva agentilor care o pot degrada.
  • Fereste geanta din piele de obiecte care ii pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiune fizica de natura sa o deterioreze.

Iesi din anonimat cu posetele si gentile Ripani, piele naturala Made in Italy!

Geanta Ripani

Compania Suveran a fost infiintata intr-o zona cu traditie in confectionarea de genti din piele naturala, haine din piele, cat si din blana naturala (Orastie, jud. Hunedoara), la inceput pentru a produce si exporta genti catre cele mai importante firme din Italia, astazi ocupandu-se cu lansarea mai multor branduri italiene pe piata din Romania. Pentru a fi mai usor pentru dumneavoastra, clientii nostri, am lansat magazinul online www.posetepiele.ro unde puteti viziona toate produsele aflate pe stoc si care pot fi livrate imediat.

Acum magazinul online www.posetepiele.ro te invita sa descoperi o gama variata de produse din piele naturala (genti, posete, curele, portofele, genti voiaj, serviete) atat pentru femei, cat si pentru barbati, cu un design atractiv, in moda, stilul inconfundabil „Made in Italy” nascut din amestecul dintre magie si unicitate.

suveran logo

SC SUVERAN SRL
Str. Pricazului 124 P
ORASTIE , jud. Hunedoara
www.posetepiele.ro
Tel : 0744 47 40 45  / 0744 76 42 00
E-mail : suveran_borse@yahoo.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter