Nu îți plac sandalele? Avem alternative!

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 12:08

Poate nu îți place să-ți faci pedichiura, poate ai o fobie legată de picioare, poate nu ți se permite la muncă sau poate, pur și simplu poate nu îți plac sandalele. Dacă crezi că nu există variante ca să te bucuri de vară și de modă, noi vrem să te contrazicem. Poți purta și alte tipuri de încălțăminte în afara sandalelor în această vară.

Deschide Galeria pentru a putea vedea exemple.

Balerinii sunt comozi, ieftini și foarte versatili. Poți purta toată vara balerini. Alege culori vii și ai grijă să alternezi purtarea lor cu încălțăminte cu talpă mai groasă.

Citește și Ce se întâmplă când nu mai porți tocuri

Espadrilele sunt din nou la modă. Vor arăta foarte șic cu o fustă, o rochie sau cu o pereche de pantaloni scurți.

Tenișii papuci sunt acei teniși fără șireturi ce se încalță dintr-o singură mișcare (asemenea papucilor). Nu uita să-i porți cu șosetă tălpici pentru că vei transpira destul de mult indiferent de materialul din care sunt făcuți.

Saboți – fie că alegi saboții cu toc sau cu talpă înaltă poartă-i cu jeanși (fusta sau pantaloni).

Încălțămintea jeleu poate fi o alternativă drăguță pentru o zi caldă de vară. Sandale sau balerinii combinați cu o pereche haioasă de șosete pot fi o alegere inspirată pentru o ținută lejeră, de festival.

Ghetele decupate pot fi o alegere pentru fetele care au o circulație mai proastă. Picioarele rămân ferite de lumina soarelui, dar nu transpiră atât de rău. În plus, pot fi combinate cu ținute diverse, atât profesionale cât și mai boho.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter