Negrul, culoarea predominantă la Elle Style Awards 2015

De Geo Berciu, pe
Considerată o culoare "sigură" pentru covorul roşu, dar niciodată plictisitoare, negrul a fost predominant la Elle Style Awards 2015, numeroase celebrităţi preferându-l pentru a epata.

Supermodelul britanic Cara Delevingne, preferata tuturor marilor designeri, şi-a schimbat stilul vestimentar pentru Gala Elle Style Awards 2015, unde a impresionat cu lookul ei de mare divă, care amintea de perioada glamour a Hollywoodului. Coafura retro, machiajul dramatic, rochia neagră, marcată în talie cu o centură subţire şi evidenţiată de umerii înalţi, precum şi accesorizarea preţioasă au furat toate privirile.

Cara-Delevingne-elle-awards-2015

După nouă ani în industria modellingului, Jourdan Dunn ştie cum să-şi facă o intrare de neuitat la un eveniment monden. Rochia neagră cu decupaje îndrăzneţe şi cu vedere la picioarele-i interminabile a fost considerată deosebit de provocatoare. Sexy, dar deloc vulgară!

Jourdan-Dunn-elle-awards-2015

Jason Statham are de ce să fie mândru! Iubita lui, Rosie Huntington-Whiteley, atrage privirile ca un magnet oriunde s-ar duce, iar rochia Anthony Vacarello, combinată cu pantofi Jimmy Choo, bijuterii Anita Ko şi un clutch Christian Louboutin, a contribuit la un look de neuitat.

Rosie-Huntington-Whiteley-elle-awards-2015

Lindsay Lohan a mizat pe eleganţa unei rochii negre pentru a impresiona la Gala Elle Style Awards 2015 şi a reuşit. Creaţia Black Pash, asortată cu pantofi Miu Miu, un clutch Lanvin şi bijuterii Stephen Webster a fost în atenţia editorilor fashion.

Lindsay-Lohan-elle-awards-2015

Manechinul britanic Daisy Lowe a optat şi ea pentru o ţinută neagră, însă suprapunerile din voal transparent, precum şi talia marcată prea sus, nu au avantajat-o. Un plus a primit pentru decolteul generos şi pentru clutch-ul din catifea Yves Saint Laurent.

Daisy-Lowe-elle-awards-2015

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter