2 idei de ţinute cool cu salopetă

De Revista Unica, pe

Sezon după sezon, salopeta rămâne preferata designerilor. Iată 2 idei ca să o porţi şi tu cu stil.
Reinterpretările stilistice o transformă într-o piesă de rezistenţă a garderobei tale. La începutul sezonului, este foarte greu să-ţi alegi piesele pe care vei miza în următoarele luni. Salopeta este elementul vestimentar care se adaptează perfect oricărui trend.

Cum să o combini o salopetă

Country: Salopeta din denim, prespălat sau indigo,  este perfectă pentru a te conforma trendului „Americana”. Croiala lejeră, cu buzunare ample, creează iluzia confortului şi a neglijenţei. Nuanţele optimiste de bleu-ciel, bej-alună şi zmeură completează aerul nonşalant al unui look de inspiraţie rurală.

Ce să alegi:O pălărie de paie te va proteja de soarele verii şi se potriveşte de minune cu botinele peep-toe, din pânză.

Cocktail: Toată lumea spune că negrul subţiază, ei bine, nici tu nu poţi rata achiziţionarea unei salopete elegante, într-o nuanţă închisă. Decolteul adânc, cordonul din talie şi reverele masculine alungesc silueta şi îţi creează un look elegant pentru o ieşire în oraş. Bijuteriile masive, cu pietre semipreţioase şi tocurile cât mai înalte, aduc un plus de feminitate.
Ce să alegi:Pentru un plus de culoare, poartă pantofi în nuanţe contrastante, de preferat din materiale lucioase sau cu aplicaţii metalice.
2 idei de ţinute cool cu salopetă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter