MTV Music Awards 2011: Cele mai frumoase rochii

De Diana Sorescu, pe

Decernarea premiilor MTV Music Awards 2011 a strâns pe covorul roşu o pleiadă de vedete. Divele au fost inspirate şi au ales rochii superbe. Iată-le pe cele mai frumoase!

Strălucire la MTV Music Awards

Leighton Meester şi-a luat în serios rolul de fashionistă, iar la MTV Music Awards nu s-a sfiit să aleagă o creaţie statement. Rochia metalică, argintie, cu bucăţi de oglindă, paiete, mărgele şi cristale poartă semnătura Balmain.

Emma Stone a renunţat la blondul arctic şi s-a vopsit într-o nuanţă caldă de roşcat. Diva şi-a asortat noua culoare cu o rochie fabuloasă din dantelă fină şi franjuri, ce lăsa la vedere corsetul galben. Creaţia Bottega Veneta a fost asortată cu pantofi cărămizii din satin şi clutch portocaliu.

Nina Dobrev a strălucit pe covorul roşu. Rochia burgundy adorată cu fundiţe gri din sclipici face parte din cea mai recentă colecţie Georges Chakra.

Kristen Stewart a optat pentru o rochie mini cu aer rebel de la Balmain. Creaţia grena, împodobită cu sute de ace de siguranţă preţioase, a fost asortată cu pantofi negri Louboutin Pigalle.

MTV Music Awards 2011: Cele mai frumoase rochii

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter