MTV EMA 2011: cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu

De Diana Sorescu, pe

Aseară au avut loc premiile MTV Europe Music Awards 2011. La Belfast, divele au strălucit pe covorul roşu. Iată cele mai frumoase rochii!

MTV EMA 2011

 
Fără dubiu, Selena Gomez a fost cea mai sexy apariţie a serii, într-o superbă rochie nude, semnată Marchesa. Gazda serii a mizat pe o creaţie spumoasă, cu melcişori brodaţi pe tul, cu guler victorian şi mâneci lungi, pe care a combinat-o cu un clutch box merlot şi pantofi preţioşi.
 
Irina Shayk şi Bar Refaeli, ambele topmodele de succes, au optat pentru rochii maxi, din materiale peliculizate, ce le-au pus picioarele interminabile în valoare. Rusoaica a purtat o rochie neagră Replay, cu tăietură îndrăzneaţă, pe care a combinat-o cu o pereche de cercei statement, cu smaralde, iar Bar a mizat pe o rochie mini cu corset, innobilată cu  trenă fluidă, în degrade.
 
Hayden Panettiere a fost sexy într-o rochie mini de la brandul englezesc Tibi. Actriţa a ales un model pe negru, decorat cu imprimeu artistic alb, pantofi cu platformă şi fundă, plus cercei candelabru cu diamante şi clutch metalic.
 
Care rochie e preferata ta? Ţi-a mai plăcut vreo ţinută de la MTV EMA?

MTV EMA 2011: cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter