Moda 2013: Se poartă pantofi neon. Vezi cum să-i asortezi la ţinutele tale!

De Erika Chivu, pe

Printre trendurile cele mai importante ale primăverii 2013 se numără încălţămintea în culori neon. Fie că e vorba de galben neon, roz, portocaliu sau verde, trebuie să ai şi tu o pereche de pantofi puternic coloraţi. Uite cum să îi porţi!
La premiera de la Hollywood a filmului „Star Trek: Into the Darkness”, Kate Beckinsale a apărut într-o rochie neagră marca Alberta Ferretti, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale Jimmy Choo. Încălţările absolut superbe au furat toate privirile, deşi au fost un model simplu. Însă pata de galben neon a făcut ca ţinuta neagră să nu treacă neobservată.
Neon – Cel mai îndrăzneţ trend al sezonului
Este deja al doilea sezon în care vedetele sunt îndrăgostite de pantofii în culori neon şi îi poartă atât pe stradă, cât şi pe covorul roşu. Culoarea lor preferată este galbenul neon, însă poartă şi portocaliu sau roz.
pantofi neon diane kruger elle mcpherson
Cel mai simplu mod de a purta pantofii neon este cu ţinute simple, în culori neutre. La o rochie neagră, nude sau albă se potrivesc de minune o pereche de balerini sau pumps puternic coloraţi. Iar dacă eşti curajoasă îi poţi purta şi cu o rochie în dungi, cum a făcut Diane Kruger.
Pantofii neon se potrivesc nu doar la ţinute all black, ci şi la combinaţii de alb şi negru. La pantalonii de piele neagră şi un sacou alb, asortează fără griji o pereche de pantofi galbeni sau roz.
Super hot! Carmen Electra arată de milioane în galben-neon
În ce priveşte geanta, te sfătui să optezi pentru o culoare neutră – negru, alb, nude – la ţinutele de seară. Pentru o ţinută casual foarte veselă poţi să porţi atât geantă, cât şi pantofi în culori neon.
pantofi neon fergie jessica biel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter