Mirela Stelea: cât de extravagantă poate fi o ţinută office

O ţinuta office nu trebuie să fie în nici un caz extravagantă, deorece, prin definiţie, este o ţinută business.

.

Ne este permis să folosim câteva piese care îţi dau un aer uşor sexy sau chiar chic, dar în nici un caz ceva cu care să atragi atenţia ca şi cum ai fi într-un club de noapte.

De exemplu, o cămaşă uşor cambrată sau un decolteu discret, în nici un caz exagerat, e mai mult decât suficientă.

Fusta pix sau mini?

Fusta pix până la jumătatea genunchiului, sau chiar uşor deasupra genunchiului, este cea mai indicată în cazul în care ne permite silueta. Dacă nu, optaţi pentru o fustă clasică dreaptă, la aceeaşi lungime.

Fustele foarte scurte sunt mult prea mult pentru o ţinută office. Trebuie să inspiraţi serioztate şi nu să atrageţi atenţia asupra picioarelor. 

Pantalonul

Daca sunteti una dintre persoanele care preferă pantalonul în locul fustei, nu este nici o problema, puteţi arăta senzaţional fără a ieşi din comun, purtând un pantalon drept cu talie joasă sau înaltă, în funcţie de siluetă, iar încălţămintea cu toc cui este obligatorie în ambele cazuri (fusta sau pantalon) pentru a fi elegantă si suficient de sexy.

Nu recomand pantalonii foarte strâmţi, sau chair mulaţi, care să vă scoată formele în evidenţă, pentru că că îndepărtaţi mult prea mult de ceea ce înseamnă o ţinută office.

Sacoul

Pentru sacouri, există o varietate impresionantă de croieli: fie cambrat sau gen masculin, fie cu mânecă trei sferturi ori un blazer, sau o vestă. Pe toate le puteţi purta asortându-le cu ceea ce se potriveste cel mai bine în partea de jos, pentru a forma un outfit cât mai reusit, în care să arătaţi exceptional.

Cum accesorizăm

O ţinută office trebuie accesorizată discret, în nici un caz cu bijuterii XXL.
O pereche de cercei simpli cu perle sau o piatră preţioasă, semipreţioasă sau Swarovski vă va scoate din anonimat.

Un ceas, o brăţară, o broşă, o eşarfă, toate sunt accesorii cu care puteţi jongla, schimbând total o ţinută.
Ceea ce trebuie să ţinem minte este faptul că putem purta o ţinută office în care să ne simţim suficient de sexy şi să fim feminine, fără a exagera şi a cădea în cealaltă extremă.

Intră şi tu în concurs şi înscrie-te în cursa pentru un look spectaculos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter