Cum să ai picioare superbe ca Mirela Stelea!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Mirela Stelea a afișat la evenimentul lui Alexandru Ciucu o siluetă impecabilă, iar rochița roșie scurtă din dantelă, creație proprie, i-a dezvelit picioarele superbe, perfect tonifiate.
Designerul vestimentar a ajuns la o formă fizică ideală. Are 53 de kilograme, abdomen, posterior și gambe de fier și nici urmă de celulită. Meritul îl are sportul, pe care îl practică frecvent, la sală, alimentația echilibrată, dar și îngrijirea atentă a pielii. Iată ce poți face pentru a avea un trup de vis precum Mirela Stelea.

“În primul rând, pentru o piele frumoasă și sănătoasă este foarte important să îi oferim hidratarea necesară, zilnic, atât din exterior, cât și din interior. Mă refer aici la masaj zilnic cu lapte hidratant, după duș, un masaj anticelulitic pe săptămână, sau măcar o dată la două săptămâni, precum și consumul a cel puțin doi litri de apă plată pe zi. Dușmanul cel mai de temut al celulitei este apa, deci aveți grijă să beți minimum necesar zilnic. Efectele se vor vedea cu ochiul liber.

Apoi, este important să faceți mișcare. La sală, de trei ori pe săptămână, sau, dacă nu aveți timp, măcar acasă sau în aer liber.

La sală, personal, merg de patru ori pe săptămână. O dată fac spinning, o dată aerobic și de două ori exerciții cu greutatea corpului, însemnând inclusiv genuflexiuni sau cu banda elastică TRX. Înaintea fiecărui antrenament fac 30 de minute cardio pe bandă sau bicicletă.

Persoanele mai comode pot face aerobic la saltea, pilates, zumba sau Kangoo Jumps.  Atunci când nu aveți timp pentru sală, puteți compensa acasă cu exerciții la saltea și, în aer liber, mergând pe jos cât mai mult sau alergând în parc. Înainte și după fiecare antrenament este important să faceți streching pentru a va alungi musculatura și să nu crească în volum ca la culturiști.

Ca mici trucuri, pentru a avea gambe frumoase, purtați pantofi stiletto și folosiți un autobronzant bun care nu lasă pete. Efectul va fi spectaculos”, declară Mirela Stelea.

Mirela Stelea este un designer vestimentar de succes în România. A lansat până în prezent șapte colecții vestimentare prezentate inclusiv în cadrul unor evenimente importante de peste hotare precum Dubai Fashion Week, Dubai Bride Show și Tuileries Paris. A aparut in Vogue Italia si in presa din Emiratele Arabe Unite.

Luna trecută a lansat o colecție capsulă de rochii de mireasă care a inclus și o inedită salopetă de mireasă, creație care s-a bucurat de mare succes la un recent târg de profil, fiind comandată de viitoarele mirese care doresc să aibă o vestimentație cu totul altfel.

În paralel cu activitatea de designer vestimentar, Mirela Stelea promivează stilul de viață sănătos, făcând sport și recomandând tuturor să facă mișcare și a avea un regim alimentar echilibrat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter