Mixul de printuri – îndrăzneşte să fii sofisticată!

De Diana Sorescu, pe

Te-ai gândit vreodată să porţi o fustă animal print şi un top cu buline? Ei iată că se poate! E pe val amalgamul de imprimeuri, aşa că toamna asta îndrăzneşte să fii sofisticată!

Mix de printuri

 
Alexa Chung poartă o rochie cu un imprimeu inedit, un melanj de detalii florale şi desene psychedelice, dispuse interesant pe mătase.
 
Culori vibrante ca verde-jad şi roşu-mac au fost dispuse în partea de sus, pentru ca totul să se piardă într-o bordură negru abanos. O asemenea creaţia nu ar fi mers combinată decât cu nişte pantofi negri.
 
LeeLee Sobieski a afişat la deschiderea Metropolitan Opera un look îndrăzneţ, care a plăcut tuturor. Rochia structurală, stropită cu mix de printuri, de la grafisme la abstract, i s-a potrivit de minune.
 
Laitmotivul central al creaţiei sunt doi peşti aurii, într-un cadru acvatic, dispuşi central pe fustă.
 
Ce-ai zice să combini cireşe cu flori? Whitney Port a arătat superb într-o creaţie amalgam, o rochie petrecută, cu top imprimat cu cireşe mari şi fustă „din alt film”, cu flori supradimensionate.
 
Atunci când porţi acest stil, poţi alege doar două nuanţe de pantofi: negri sau nude! E o regulă!
 
Iată un mix îndrăzneţ: fustă midi animal print şi top cu buline! Trecerea este făcută printr-o centură elastică neagră, ansamblul este asortat unor pumps de lac, iar colierul statement auriu conferă o notă luxoasă look-ului.
 
Nota finală, de graţie, este dată de alegerea unui roj roşu vibrant.
 
Ai curaj să mixezi printurile? Îţi place acest stil nonconformist?
 
Mixul de printuri -  îndrăzneşte să fii sofisticată!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter