Melania Trump copiază stilul vestimentar al altei soții de președinte

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Vineri, 17 februarie 2017, 14:29
După ce a apărut la ceremonia de învestire a soțului său într-un costum bleu-ciel, cu bolero și rochie, semnat Ralph Lauren, criticii au notat că ținuta Melaniei Trump a fost inspirată de o altă fostă Primă Doamnă.

Citește și – Stilul vestimentar al Melaniei Trump, o altfel de Prima Doamnă

În 1961, Jackie Kennedy a purtat o ținută extrem de asemănătoare cu cea a Melaniei, la învestirea lui John F. Kennedy.

Presa americană a scris mult pe seama acestui subiect după ceremonia de investire din 20 ianuarie, când Donald Trump a devenit official cel de-al 45-lea președinte al SUA. Culoarea din ținuta Melaniei a fost identică cu cea a costumului Oleg Cassini, pe care Jackie Kennedy, soția celui de-al 35-lea președinte american, l-a purtat în urmă cu zeci de ani.

Mai mult, Melania Trump a declarant în timpul campaniei soțului său că „vreau să fiu o Primă Doamnă tradițională, la Betty Ford sau Jackie Kennedy. O să îmi sprijin soțul cu tot ce este nevoie”.

Zilele trecute, actuala Prima Doamnă a fost surprinsă într-o altă ținută parcă trasă la indigo cu cea a lui Jackie Kennedy. În timp ce cobora din avion pe Aeroportul Internațional Palm Beach, Melania Trump a fost văzută purtând o pereche de pantaloni albi, largi, o cămașă neagră și ochelari de soare supradimensionați, un outfit foarte asemănător cu cel pe care l-a purtat Jackie Kennedy pe Aeroportul West Palm Beach, în anul 1973.

Aceasta nu este prima dată când Melania Trump copiază o Primă Doamnă. În timpul campaniei soțului ei, Melania a fost acuzată că a plagiat un discurs de-al lui Michelle Obama.

Melania este cea de-a treia soție a lui Donal Trump. Cei doi sunt căsătoriți din 1998 și au împreună un băiat.

Citește și – Lecții de stil de la Jackie Onassis

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter