Mădălina Ghenea, superbă la Săptămâna Modei de la Milano:„Trezită la 4 dimineața”

De Unica.ro, pe

Mădălina Ghenea este o prezență nelipsită de la Săptămâna Modei de la Milano. Stabilită de mai mulți ani în Italia, actrița nu trece niciodată neobservată atunci când apare la lansările Milan Fashion Week.

Dacă săptămâna trecută a mers la lansarea colecției Max Mara purtând o pereche de colanți scurți, de data aceasta Ghenea a participat la show-ul Ermanno Scervino. Îmbrăcată într-o rochie albă, cu un decolteu generos și o crăpătură pe picior, aceasta a mai notat o apariție seducătoare în palmares.

Mădălina Ghenea a pozat în fața fotografilor strânși la eveniment. Fotografiile au fost postate mai apoi pe contul de Instagram al vedetei, care povestește ce a însemnat pentru ea Săptămâna Modei de la Milano.

„Trezită de la 4 în fiecare dimineață, somn de doar trei ore pe noapte, cinci zboruri într-o săptămână, foarte mult machiaj, o alergătură continuă și o mulțime de râsete”, este felul în care descrie frumoasa brunetă săptămâna care s-a încheiat.

Mădălina Ghenea este o prezență constantă pe covorul roșu la unele dintre cele mai importante festivaluri de filme. De asemenea, ea încearcă să fie de fiecare dată prezentă la lansările de primăvară-vară, cât și de toamnă-iarnă de la Săptămânile Modei.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter