4 look-uri de toamnă inspirate de la vedete

De Erika Chivu, pe

Eşti în căutarea unor look-uri de toamnă moderne? Inspiră-te din stilul vedetelor de la Hollywood. Ele îţi arată ce se poartă toamna asta şi în ce combinaţii!
1. Cardigan plus pantaloni
În funcţie de modelele alese, poţi obţine ţinute casual de weekend sau ţinute „cuminţi” de birou. Pentru un look casual combină o pereche de blugi boyfriend cu un cardigan gros, cum a făcut Sarah Jessica Parker. Dacă vrei o ţinută de birou poartă un cardigan lejer peste o cămaşă, cum a făcut şi Emma Watson.
2. Jachetă de piele plus rochie sau blugi
Jacheta de piele este o piesă cheie de câteva sezoane încoace şi nu trebuie să lipsească nici din garderoba ta. O poţi combina cu o rochie feminină pentru un contrast plăcut sau cu o pereche de blugi pentru o ţinută cool.
look de toamna jacheta de piele
3. Fustă maxi plus pulover cu mânecă lungă
Combină o fustă vaporoasă cu un pulover şi o pereche de ghete cât mai comode. Adaugă o geantă supradimensionată sau un tip „poştaş”.
look de toamna fusta maxi
4. Dublu denim
Şi toamna asta sunt la modă ţinutele dublu denim. Ai nevoie de o pereche de blugi şi o cămaşă din acelaşi material, dar într-o nuanţă diferită. Dacă vrei să imiţi ţinuta Rihannei, vei avea chiar o ţinută „triplu denim”.
look de toamna dublu denim

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter