3 look-uri în stilul anilor ’20 inspirate din „The Great Gatsby”

De Erika Chivu, pe

Sezonul acesta se poartă petrecerile inspirate din „The Great Gatsby” cu ţinute şi coafuri în stilul anilor ’20. Iată trei look-uri pe care le-am admirat anul acesta la vedetele de la Hollywood.
Petrecerile cu tematica „The Great Gatsby” sunt foarte trendy anul acesta. Şi chiar dacă nu mergi la un asemenea eveniment, poţi folosi look-ul anilor ’20 ca să atragi toate privirile la o petrecere de Revelion clasică. Inspiră-te din stilul vedetelor!
Coco Rocha a purtat la un eveniment monden o rochie clasică, cu o croială tip sirenă şi aplicaţii din paiete. Cu mânecă lungă şi decolteu bărcuţă, este o rochie care nu aminteşte neapărat de anii ’20, însă machiajul şi coafura i-au dat vedetei look-ul specific. Ea a purtat bucle glam şi un machiaj puternic al ochilor plus un ruj de unr oşu aprins.
3 look-uri în stilul anilor '20 inspirate din "The Great Gatsby"
Lui Evan Rachel Wood i se potriveşte de minune look-ul anilor ’20. Ea a avut nu doar o cofură şi un machiaj inspirat din romanul „The Great Gatsby”, ci şi o rochie foarte potrivită. Creaţia dreaptă, cu franjuri şi fără decolteu i-a venit de minune.
3 look-uri în stilul anilor '20 inspirate din "The Great Gatsby"
Foarte frumoasă este şi rochia Millei Jovovich, care se înscrie în stilul anilor ’20 prin cordonul aplicat pe şolduri. Coafura şi machiajul amintesc şi ele de acea perioadă.
3 look-uri în stilul anilor '20 inspirate din "The Great Gatsby"

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter