Look-ul săptămânii: care divă e cea mai stilată?

De Diana Sorescu, pe

Săptămâna aceasta a fost plină de evenimente mondene de top, iar vedetele au purtat creaţii superbe, demne de covorul roşu. Haideţi să ne alegem preferata! Eu o votez pe Heidi!

Look-ul săptămânii

 
Heidi Klum arată răvăşitor într-o rochie animal print în tonuri de alb, negru şi gri. Dacă te uiţi cu atenţie, o să observi inserate în imprimeu cranii micuţe, o mix inedit, misterios.
 
Heidi a asortat rochia cu o pereche de sandale cu model interesant, bretele şi platformă pictată în alb şi negru şi o coafură sexy, cu bucle lejere.
 
Tyra Banks a ales pentru deschiderea Metropolitan Opera o rochie de prinţesă de un roz prăfuit. Volane adorabile au decorat creaţia somptuoasă, pe care supermodelul a asortat-o cu un clutch auriu din piele de piton, cercei candelabru cu ciucuri şi manichiură electrizantă, galben solar.
 
Vanessa Hudgens e pasionată de modă, şi asta se vede la fiecare apariţie! Rochia maxi, fluidă, cu solzişori verzi şi crem, îi vine excelent.
 
Decolteul foarte generos, în V, este accesorizat cu un pandantiv vintage, iar mânecile fluture domolesc goliciunea sexy, într-un echilibru estetic superb.
  De când este însărcinată, Beyonce radiază! Ea alege doar ţinute spectaculoase, preţioase,  şi nici această rochie nu face excepţie. Creaţia empire, cu parfum grecesc, este adorată pe poale cu fulgi albi, iar un colier cu cristale, încorporat, aduce o notă luxoasă
 
Iată 4 dive îmbrăcate superb. Care e totuşi preferata ta şi de ce?
 
Look-ul săptămânii: care divă e cea mai stilată?
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter