Look-ul săptămânii: votează diva preferată şi câştigă!

De Unica.ro, pe

Spune-ne care din cele patru dive ţi se pare cea mai bine îmbrăcată şi poţi câştiga un premiu surpriză din partea unica.ro. Iată care sunt alegerile noatre pentru săptămâna aceasta.
Câştigătoarea de săptămâna trecută este Mariana Cazacu, pe care o rugăm să-şi revendice premiul pe adresa concurs@unica.ro.

Look-ul săptămânii

Pentru săptămâna aceasta am ales patru look-uri casual chic potrivite pentru începutul de primăvară.
Eva Longoria poartă o ţinută comodă, dar feminină cu blugi nude şi pulover lejer într-o nuanţă superbă de corai suprapus peste un maiou alb. Modelul blugilor, cu buzunare pe lateral, nu este cea mai fericită alegere, având în vedere că Eva poartă sandale cu toc, dar chiar şi aşa, look-ul este de copiat.
Şi mai stilată, Jenna Dewan poartă colanţi bleumarin cu buline albe, o alegere în ton cu tendinţele primăverii, şi un top alb din dantelă foarte feminin. Jenna a completat ţinuta cu ghete maro, geantă nude cu franjuri şi manichiură nude în tendinţe.
Eva Longoria, Jenna Dewan
Gwen Stefani este o adevărată fashionistă în această ţinută de inspiraţie tribală. Combinaţia de alb şi negru, care este una din preferatele ei, îi vine foarte bine, iar colierul statement este superb şi în tendinţe.
Şi Miranda Kerr a optat pentru o combinaţie de alb şi negru, dar cu pete de culoare. Ea a suprapus un pulover albastru scurt peste cămaşa albă, iar la final a mai adăuga un poncho gri la modă în acest sezon. Pantalonii de piele pe picioarele ei interminabile sunt mai mult decât hot!
Gwen Stefani, Miranda Kerr
Care este diva ta preferată săptămâna aceasta?
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter