Kate Middleton arată ca o prințesă chiar și într-o pereche de pantaloni de 25$

De Mihaela Dobre, pe
Adeptă a rochiilor elegante și cu un croi clasic, Kate Middleton a surprins publicul, recent, cu ținuta pe care a purtat-o în cadrul turneului regal din Cornwall.

Citește și – Accesoriul pe care Kate Middleton îl poartă indiferent de ţinută

Ducesa și-a făcut apariția la eveniment îmbrăcată într-o pereche de pantaloni care costă doar 25 de dolari, demonstrând încă o dată că nu trebuie să plătești sume exorbitante pentru a fi în pas cu moda. Kate a purtat pantalonii cu model aztec, de la brandul american de îmbrăcăminte Gap, alături de un sacou bleu navy și un top simplu, alb. Ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi nude, cu talpă ortopedică, și un clutch în aceeași nuanță.

kate middleton

Cum era de așteptat, fanii Ducesei de Cambridge au luat cu asalt magazinele Gap din întreaga lume pentru a achiziționa pantalonii cât mai repede, înainte să se epuizeze stocul.

Kate Middleton și soțul ei, Prințul William, se află, în prezent, într-o vizită oficială în Insulele Scilly, un arhipelag de insule situat în vestul peninsulei Cornwall, la 45 de kilometri de extremă vestică a Marii Britanii.

Citește și – Kate Middleton, apariție foarte chic în centrul Londrei

Foto – Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter