Janina Nectara – Style 9 to 5

De Alexandra Calafeteanu, pe Ultimul update Joi, 14 iulie 2016, 14:33

Janina Nectara (30 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți fashion bloggeri din țară, fondatoarea FashionAvecPassion.com și online contributing fashion-editor pentru Vogue Turcia. Ea adoptă un stil nonconformist atunci când vine vorba despre ținutele ei de zi cu zi. (Foto: The Storyalist)

janina nectara

Care este stilul tău personal?

Fiecare persoană  are un stil atât de complex încât nu ar trebui să ne ambiționăm să-i dăm o definiție neapărat. Este reflexia personalității noastre, a individualității, a farmecului, a obiceiurilor și a stilului de viață. Stilul meu a evoluat de-a lungul timpului. Grație site-ului meu, Fashion Avec Passion, timp de opt ani consecutivi am fost în permanență în mijlocul evenimentelor internaționale de modă. Drept urmare, am fost prima româncă non-model ce apărea în publicații precum Vogue, Vanity Fair, L’Officiel, publicații care m-au inspirat și mi-au șlefuit identitatea vizuală.

janina nectara

Care este piesa vestimentară preferată și piesa pe care nu ai purta-o?

Am făcut o pasiune pentru pălării. Consider că niciun alt accesoriu nu accentuează mai mult feminitatea decât o pălărie. În schimb, mi se par o adevărată oroare ciorapii plasă.

janina nectara

Cât de des faci shopping?

Fiind permanent înconjurată de haine și accesorii, î­mi place să cred că am devenit cumpărător profesionist. Asta se traduce nu prin tone de cumpărături, ci, dimpotrivă, prin faptul că rămân impasibilă în fața reducerilor și nu mă mai impresionează decât produsele care-mi sunt strict necesare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter