Interviu EXCLUSIV Amna: Îmi place să mănânc sănătos

De Diana Zagrean, pe

Cântăreaţa ne-a acordat un interviu în eclusivitate despre originile pakistaneze ale numelui de scenă ales de ea, despre dieta pe care o urmează, modă şi hobby-uri. Iată ce ne-a dezvăluit Amna despre ea şi imaginea României în străinătate.
1. Numele tău real este Cristina Andreea Mușat. De unde ți-a venit ideea numelui de scenă, Amna?

Amna înseamnă „putere” în limba pakistaneză. Mi-a plăcut foarte mult această idee: eu îmi propun să fiu o artistă puternică, sigură pe mine însămi și să transmit un mesaj! În plus, cred că un nume îți imprimă o anumită energie. Cred în puterea numelui „Amna’.

2. Ai știut din copilărie, că vei deveni cântăreață? Când te-ai hotărât să urmezi o carieră muzicală?

Toată familia îmi spunea că voi ajunge cântăreață. Este drept, că am început să cânt pe la trei, patru ani, timid în fața oglinzii, apoi la serbările școlare sau la reuniunile de familie. Am luat lecții de pian prin clasa a VII-a, dar nu m-a pasionat acest instrument muzical, apoi lecții de canto la Liceul George Enescu și în particular lecții cu Crina Mardare. Nu am urmat un liceu muzical, iar Facultatea pe care am urmat-o a avut profil economic. Dar în cele din urmă: m-am întors la prima mea iubire, muzica. Se spune că muzica te alege pe tine și nu invers!

3. Ai avut foarte mult succes peste hotare cu hit-ul „Tell me why”, cum sunt primiți acolo românii?

Acestea sunt niște idei preconcepute, pe care noi românii, le avem în țara. La un festival important sau la un concert ești privit că un artist internațional, nu reprezinți o țară anume. oamenii apreciază piesele tale, vocea, show-ul, munca pe care o depui pe scenă și se gândesc mai puțin la naționalitatea ta. Nu cred că artiștii români sunt discriminați în Europa, altfel nu aș fi avut la fel de mult succes în țări că Spania sau Polonia.

4. Crezi că succesul Innei și al Alexandreiu Stan a deschis uși noi și pentru alte soliste din România?

Da, cu siguranță. Ele sunt un exemplu pentru toți artiștii din România. Au muncit foarte mult, au făcut cunoscut numele țării noastre peste hotare prin lucruri pozitive și merită toată aprecierea noastră. trebuie să le fim recunoscători pentru ceea ce au făcut, reprezintă un adevărat „brand” de țară!

5. Acorzi multă atenție sportului. Faci jogging, te antrenezi…de unde ai atâta energie?

Da, ador să fac sport.Mă ajută să fiu în formă și pe scenă. Sunt o persoană cu atât de multă energie, dacă nu fac sport într-o zi, nu adorm decât foarte greu, noaptea. practic într-adevăr jogging-ul. De multe ori alerg cu câinele meu, Spike în parc sau mă antrenez în aer liber cu un instructor. Urc scările în viteză, fac exerictiii cu o minge medicinală, abdomene, flotări, iar mai nou mă antrenez cu un aparat TRX Suspension Training sau „yoga pe frânghie”.

6. Urmezi și o dietă strictă?

Nu sunt adepta unei diete stricte. Îmi place să mănânc foarte sănătos; legume din grădină, fructe proaspete, semințe, cereale, mai puțină carne sau alimente prăjite.

7. Care sunt secretele tale de frumusețe?

Acord o atenție sporită odihnei. Cred în puterea curativa a somnului. Periodic, urmez un ritual de detoxifiere prin fresh-uri din fructe proaspete și argilă. Îmi fac măști pentru față din ulei de măsline, iaurt, miere și fructe proaspete. Încerc să nu mă machiez, atunci când nu am concerte și nu mă expun razelor nocive ale soarelui.

8. Ești pasionată de modă?

Apreciez hainele unor designeri vestimentari, dar nu sunt o împătimită a modei. Recunosc, nu îmi place să fac shopping și port lucruri care îmi vin bine, nu neapărat cele care sunt în tendințe.

9. În afara muzicii ce alte hobby-uri sau preocupări mai ai?

Muzica este un full-time job, nu am timp de alte activități în afară repetițiilor de dans, orelor petrecute în studio sau a sportului. Când îmi mai rămâne un pic de timp liber, încerc să îi acord atenție câinelui meu Spike, un ciobănesc german care a jucat în două dintre videoclipurile mele.

10. Unde te vezi în 10 ani de acum în colo?
Mă văd făcând același lucru: muzică! Este viață mea!

Foto: PR
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter