Inspiră-te de la vedete pentru a purta pantofii transparenţi

De Geo Berciu, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 17:48
Chiar dacă au la dispoziţie mii de modele din care pot alege, vedetele fac uneori o pasiune deosebită pentru acelaşi tip de pantofi. Iată cum poartă ele pantofii transparenţi.

Cel mai cunoscut model de pantofi transparenţi este cel creat de Christian Louboutin, „Justinodo”, care a devenit repede favoritul vedetelor.

Camilla-Belle-Christian-Louboutin-Justinodo-Pumps

Camilla-Belle

Pantofii transparenţi au fost purtaţi deja la diverse evenimente de celebrităţi precum Kerry Washington, Camilla Belle, Carmen Ejogo sau Jenny Slate.

Simpli în design, pantofii pot fi asortaţi la orice; PVC-ul din care sunt alcătuiţi, la care se adaugă accentele aurii, dar şi marca bicoloră neagră-roşie, specifică firmei, îi fac deosebit de versatili.

Carmen-Ejogo-pantofi-transparenti

Carmen-Ejogo

La preţul de 995 de dolari, pantofii creaţi de celebrul designer nu sunt pentru toate buzunarele, însă modele asemănătoare pot fi găsite şi la alte firme, mult mai accesibile ca preţ.

Jenny-Slate-pantofi-transparenti

Jenny-Slate

Chic-ul pantofilor transparenţi îi fac potriviţi nu doar pentru petreceri sau diverse evenimente pretenţioase, ci şi în orice ocazie în care vrei ca look-ul tău să fie unul desăvârşit.

(Sursa foto: Hepta, Northfoto)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter