Imprimeurile primăverii. Vezi ce poartă vedetele!

De Viva.ro, pe

Se apropie vara, a venit vremea frumoasă şi în curând se deschide sezonul la mare, aşa că renunţă la ţinutele terne, monocrome şi adoptă imprimeuri vesele, super-colorate! Inspiră-te din stilul vedetelor Miranda Kerr, Cate Blanchett, Katty Perry, Diane Kruger sau Anne Hathaway.

Imprimeuri florale

Nu îţi  limita imaginaţia folosind imprimeuri doar pentru ţinute vesele de zi, le poţi purta cu succes şi seara, la o petrecere sau la un eveniment monden. Halle Berry la Globurile de Aur a mizat pe o rochie cu imprimeuri pastel, din mătase, purtând semnătura celebrului Versace, iar Katty Perry a strălucit la o gală de binefacere într-o rochie cu imprimeu floral Dolce &  Gabbana.

Imprimeuri grafice

Imprimeurile florale sunt în ton cu primăvara, dar cu adevărat spectaculoase sunt cele grafice! Printre preferatele noastre este Miranda Kerr, frumoasa soţie a lui Orlando Bloom, şi mama unui băieţel superb, care a etalat la petrecerea pre Oscaruri o superbă rochie multicoloră şi asimetrică. O altă alegere inspirată a făcut şi Paris Hilton, la gala People’s Choice Awards, deşi ea de obicei nu excelează în alegeri vestimentare…
Vezi mai multe detalii şi poze pe viva.ro! CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter