Ilinca Vandici – „Fizic, sunt mulțumită de felul în care arăt“

De Monica Cismaru, pe
Ilinca Vandici

(Kanal D) ne împătășeșete secretele ei de beauty și cele mai recente preferințe în materie de fashion. Vrei să știi ce trucuri de înfrumusețare aplică și ce conține beauty-case-ul ei? Cea mai recentă achiziție vestimentară? Citește mai jos!

Care e rutina ta de beauty?

Rutina zilnică de întreținere începe si se termină cu aceiași pași: demachiere, tonifiere, hidratare! Cred că acestea sunt cele mai importante elemente în menținerea unui ten curat, strălucitor! Mama a fost cea care m-a îndrumat pe această cale și m-a făcut să înțeleg cât de important este să-mi las tenul să respire și să-i ofer îngrijirea de care are nevoie! De când am început să mă machiez, nu-mi amintesc să fi fost o seară în care să mă culc fără a mă demachia.

5 produse de make-up preferate?

Fondul de ten Double Wear de la Estee Lauder, blush-ul de la Christian Dior, iluminatorul de la Mac, crema de sprâncene de la Mac și mascara de la Too Faced!

Ilinca Vandici _ Adi Stoicoviciu (2) Foto: Adi Stoicoviciu

Parfumurile tale preferate sunt? Te leagă amintiri de ele?

Love by Kilian, Peche Cardinal MDCI, sunt două  parfumuri extrem de dragi sufletului meu… Unul de zi, altul de seara. Bineînțeles că mă leagă amintiri de fiecare aromă pe care am purtat-o de-a lungul timpului, pentru că, schimbând parfumurile destul de des, le asociez pe fiecare cu o anumită perioadă a vieții mele…

Din geanta ta de plajă nu lipsesc…

Cremele cu factor de protecție, atât pentru față cât și pentru corp, balsamul protector pentru buze și uleiul protector pentru păr…

În ceea ce privește machiajul, n-ai purta niciodată…

Ceva ce nu mă avantajează, un machiaj vulgar…

Un produs revoluționar de make-up, îngrijire…

Crema personalizată Universkin, pentru că-mi restabilește echilibrul la nivelul tenului fiind o cremă făcută special pentru necesitățile pe care le are pielea mea!

Stilul tău vestimentar poate fi descris ca fiind…

Relaxat, șic, confortabil, elegant când se impune, sexy când e nevoie….

Te inspiri în alegerea hainelor din…

Din revistele de specialitate, de pe internet, Instagram, acolo unde urmăresc cele mai recente colecții ale designerilor și trendul impus de aceștia. De asemenea, un ajutor de nădejde este Maria Andrei, stilista cu care colaborez atât pe partea profesională cât și pe cea personală!

Mergi la cumpărături des? Unde obișnuiești să faci shopping?

Din păcate, sau din fericire pentru buget ajung destul de rar la shopping. În țară, achiziționez ceea ce am nevoie pe moment de la magazinele din mall sau direct din atelierele designerilor, dar de cel puțin două ori pe an, dau o fugă în străinătate pentru a cumpăra ceea ce-mi lipsește din garderobă, fie că vorbim despre haine, accesorii sau încălțăminte!

Cel mai recent articol vestimentar cumpărat este…

O pereche de sandale Jimmy Choo și un clutch de la Moschino.

Ilinca Vandici _ Adi Stoicoviciu Foto: Adi Stoicoviciu

Articolul vestimentar preferat este…

Pentru vara aceasta, short-ul de jeans alb de la Dsquared!

Cea mai scumpa piesa din garderoba ta este…

Geanta Chanel.

N-ai purta niciodată…

Un fake…

Accesoriile tale preferate sunt…

Broșele Chanel.

Culoarea predominantă din dulapul tău este…

Cele două nonculori: alb și negru.

Următoarea piesă vestimentară vizată este…

Un compleu din colecția toamna-iarna 2016-2017 Dolce Gabbana!

Creatorii de modă preferați sunt…

Valentino, Chloe, Karl Lagerfeld.

Personalitatea al cărei stil îl apreciezi este…

Ana Wintour, Rihanna, Sarah Jessica Parker!

Ilinca Vandici

E ceva ce nu-ți place la tine?

Fizic, sunt mulțiumită de felul în care arăt și încerc să mă mențin de ani de zile în acești parametri printr-un stil de viață sănătos. Vestimentar consider că am evoluat foarte mult și plăcut, spiritual cred că sunt într-o continuă creștere, iar, comportamental, mi-aș dori să nu mai fiu atât de perfecționistă! Cred că mi-ar plăcea să fiu usor mai relaxată…

Când te-ai simțit cel mai frumoasă?

Nu aș vrea să sune narcisist, însă mă simt frumoasă în fiecare zi! În primul rând, pentru că mă îngrijesc, am o stare de bine permanentă, sunt mereu cu zâmbetul pe buze, eman energie pozitivă și atunci nu am cum să mă simt altfel, decât frumoasa și în interior și în exterior! Ține de fiecare dintre noi cum ne percepem, ce transmitem celorlalți din jur si care este atitudinea pe care o avem!

Ți s-a întâmplat să faci și gafe vestimentare?

Cu siguranță! Nimeni nu e perfect și nici nu caut perfecțiunea, nici măcar pe cea stilistică! Daca m-aș reprofila și aș intra în industria modei, aș vrea să fiu cea mai bună și atunci cu siguranță nu mi-aș permite să fac gafe vestimentare, însă, pentru mine, moda e un hobby, o bucurie, o relaxare si refuz să fac din asta un țel perfecționist! Învăț din greșeli, dar nu voi putea sa fiu pe placul tuturor niciodată, pentru că moda, stilul sunt subiective! Voi purta mereu ceea ce îmi place, ceea ce mă avantajează! Am posibilitatea să mă joc și asta fac!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter