Haina de blană colorată, must-have în iarna 2015

De Geo Berciu, pe
Hainele de blană colorată, marca Elizabeth and James Tarra, au înnebunit vedetele, care s-au grăbit să achiziţioneze piesa must-have a începutului de an.

Croiala clasică, asociată însă cu o paletă cromatică multicoloră, la care se adaugă un fermoar chic au făcut din creaţia brandului Elizabeth and James Tarra o piesă must-have în iarna 2015. Iggy Azalea a fost prima care a adus această piesă pe covorul roșu la concertul Jingle Ball, iar apariţia ei s-a bucurat de un succes nebun printre fashioniste.

Iggy-Azalea-haina-blana-colorata

Poppy, sora mai mare a Carei Delevingne, este ca şi mezina familiei, conectată la ultimele tendinţe ale modei. Aşa că nu este de mirare că atunci când a văzut haina de blană colorată a ţinut să facă parte din garderoba ei.

Poppy-Delevingne-haina-blana-colorata

Stilul îndrăzneţ şi încrederea pe care o afişează în alegerea outfiturilor au transformat-o pe Solange Knowles într-un style icon. Cum credeţi că a combinat haina de blană colorată? Cu un costum de baie şi cu o pereche de cizme peste genunchi, o altă piesă nelipsită din ţinutele vedetelor care se respectă.

solange-knowles-haina-blana-colorata

(Sursa foto: Hepta, Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter