Graviduţe sexy. Urmează exemplul vedetelor!

De Geo Berciu, pe
Toate femeile ştiu că sarcina produce modificări vizibile în aspectul fizic, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunţe la ţinutele atractive. Urmează exemplul vedetelor şi vei fi o graviduţă sexy.

Chiar dacă are 41 de ani şi burtică proeminentă, actriţa Molly Sims, cunoscută din serialul „Las Vegas”, este încrezătoare în feluil cum arată. Iar acest lucru se vede şi după cămaşa-rochie scurtă, care îi lasă la vedere picioarele. Sandalele comode, o gentuţă crossover şi ochelarii de soare supradimensionaţi sunt tot atâtea elemente care contribuie la un look sexy.

Molly-Sims-gravida

Anul trecut, pe vremea când era încă însărcinată, Blake Lively a intrat în atenţia criticilor de modă cu apariţiile ei vestimentare chic. În ciuda burticii proeminente, soţia lui Ryan Reynolds nu a renunţat niciodată la stilul cool-senzual care a făcut-o celebră. Pelerina colorată şi cizmele din piele, asortate la un outfit scurt, au făcut senzaţie.

Blake-Lively-gravida

Tot anul trecut, vedeta din serialul tv „Heroes”, Ali Larter a impresionat lumea modei cu look-ul ei de graviduţă sexy. În loc să-şi ascundă burtica în ţinute lălâi, actriţa a preferat să mizeze pe farmecul naturaleţii. O rochie mulată scurtă, asociată cu o pereche de pantofi cu toc comod şi un trench superb au făcut din ea un adevărat model pentru viitoarele mămici.

Ali-Larter-gravida

Pe când era gravidă cu primul ei copil, actriţa Olivia Wilde era urmărită cu asiduitate pentru că stilul ei sexy, vizibil chiar şi în cele mai lejere ţinute, inspira milioane de femei. Iat-o aici într-un outfit care denotă un street-style demn de o vedetă.

Olivia-Wilde-gravida

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter