(P) Colecția de bijuterii Accent vă poartă într-o călătorie în jurul lumii

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 mai 2016, 20:07

Celor îndrăgostiți de bijuterii și în egală măsură de pietrele semiprețioase și prețioase, celor fascinați de tărâmuri îndepărtate le propunem o nouă colecție de bijuterii Accent, încercând să vă aducem aproape experiența și poveștile noastre din călătorii îndepărtate transpuse în bijuterii din argint lucrate cu pietre naturale semiprețioase și geme organice.

Colecția s-a născut prin contopirea ideilor designerului cu îndemânarea meșterilor artizani, întâmplare ce nu putea avea loc decât prin mijlocirea gemelor.
Fiecare piesă a fost unic și special creată și lucrată de către un meșter pentru a pune în valoare frumusețea unică a pietrei. O întreagă echipă, argintari de generații dau viață viziunii celui ce crează și aduce pietrele cu atâta efort de pe tot cuprinsul Pământului.

Colecția noastră reflectă un stil mereu contemporan și frumusețea pură.

Pietrele semiprețioase se găsesc uneori în cele mai puțin accesibile locuri, iar altele, extrem de speciale sunt unice ca proveniență.

Accent Bijuterii - Brătară din argint cu septarian

Brățară din argint realizată manual cu septarian tăiat oval. Denumirea gemei vine de la latinescul „septul” care înseamnă „partiţie”, referindu-se la structura acestei roci caracterizată de fisuri în care diferite tipuri de minerale au cristalizat în decursul timpului.Ea combină toate proprietățile metafizice ale mineralelor din compoziția sa, acest fapt dându-i o putere deosebită.

Septaria – Piatra Dragonului este piatră de origine sedimentară. Nodulii de septarie sunt formați în Perioada Cretacică, în urmă cu 50 – 70 milioane de ani. O legendă veche din Madagascar spune că atunci când dragonii au murit, au căzut în mare și fosilizându-se au devenit în timp septarian, care prin formele unghiulare ale fisurilor caracteristice seamănă cu Creasta Dragonului.

Accent Bijuterii - Pandantiv din argint cu lapis lazuli

Pandantiv din argint lucrat manual, în combinaţie cu piatră de lapis lazuli faţetată, tăiată oval, frumos ornamentat. Piatra provine din enigmaticul Afganistan.

Fiecare gemă de jasp  este o capodoperă a Creatorului, îndrăzneaţă  şi primitivă în stil, solidă şi pământească  în formă, cu o energie caldă, armonioasă care rezonează cu energia primară în sine. O piatră elementară  de pământ, frecvenţa jaspului este lentă şi constantă, aliniată cu energiile electromagnetice ale planetei. Ocean jasp este o piatră ce se poate excava doar dintr-o locatie retrasă pe coasta insulei Madagascar.

Accent Bijuterii - Brosă din argint cu ocean jasp

Broșă din argint realizată manual cu ocean jasp, piatră naturala semiprețioasă ce ne aduce aproape starea de bucurie si trairi sufletești pline de voie bună. Jaspul este combinat cu trei pietre de cuarț de stâncă și o piatra lunii tăiată marchiză.

Exista însă piese în colecție care îți taie răsuflarea prin frumusețe, expresia întâlnirii într-un singur obiect al culturii și istoriei popoarelor de pe mai multe continente.

Accent Bijuterii - Pandantiv din argint cu druză de agat perlă de cultură și opal prețios natural

Pandantiv din argint realizat manual cu druză de agat, perlă de cultură și opal prețios natural, un blend elegant semiprețios.

Minunata bijuterie reunește Brazilia, reprezentată de druza de agat, tocmai cu Australia de unde provine opalul, respectiv China şi Taiwanul de unde vin perlele de cultură. Alăturarea și raritatea gemelor aduce nota de unicitate broșei iar designul îi conferă eleganță și stil.

Și călătoria noastră nu se va opri pentru că străbatem deșertul pustiu din Kazakhstan pentru minunatul picture agat. Aceasta este una dintre multele varietăți de agat, însă spectaculoasă prin modul de dispunere al incluziunilor (dendritelor) în interioarul pietrei, poate crea adevărate peisaje de iarnă, de toamnă, lacustre sau apusuri de soare, preferata marelui bijutier Karl Faberge care o înnobila cu diamante sau metale prețioase pentru doamnele de la curte.

Accent Bijuterii - Brosă din argint cu agat

Broșă din argint lucrată in totalitate manual. Piatra – picture agat (piatră naturală), este cea care desăvârșește piesa prin unicitatea dispunerii incluziunilor făcând din ea o bijuterie. 

Accent Bijuterii-Inel din argint cu picture agat

“Bijuteria” din colecția noastră nu e doar un obiect de vânzare, este un mariaj între educație și creație. Fiecare bijuterie reflectă personalitatea, stilul și starea de spirit la un anumit moment dat a cumpărătorului. Am cautat în lumea largă cele mai frumoase pietre naturale care alături de un design uimitor să creeze o bijuterie unică ce poate să spună o poveste.

Oricare dintre clienții noștri poate fi sigur că fiecare bijuterie Accent este originală și unică așa cum este personalitatea fiecăruia dintre noi.

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter