Ce genți să porți în funcție de forma corpului

De Consuela Stratulat, pe

Gențile sunt accesorii importante, dar trebuie alese cu grijă, pentru a nu strica o ținută. Nu contează doar modelul, ci și forma corpului tău. Află cum să alegi o geantă potrivită pentru silueta ta.
Dacă ești înaltă și slabă, alege genți scurte, ușor turtite și evită-le pe cele de umăr, cu bretea scurtă, pentru că te vor face să arăți și mai înaltă. Un clutch este, de asemenea, o opțiune bună pentru tine.
Ce genți să porți în funcție de forma corpului

Genți potrivite pentru mignone

În ciuda a ceea ce vezi la Hollywood, gențile supra-dimensionate nu sunt potrivite pentru femeile mignone. Evită, de asemenea, modelele cu bretea lungă, pe umăr, deoarece te vor face să arăți și mai mică.
Ce genți să porți în funcție de forma corpului

Genți pentru siluete voluptoase

Siluetele voluptoase sunt cel mai bine puse în valoare de modele largi, care să creeze un echilibru. O geantă prea mică te va face să pari mai mare. Dacă îți plac imprimeurile, alege modele cât mai mici.
Ce genți să porți în funcție de forma corpului

Sfaturi pentru toate tipurile de siluetă

Dacă vrei să îți cumperi o geantă scumpă, alege un model pe care îl poți purta cât mai des. Nu ai de ce să dai sume uriașe pentru un obiect care va rămâne în dulap. Dacă preferi să ai mai multe genți ieftine, asigură-te că ai și un model clasic, negru sau maro, iar restul ia-le cât mai amuzante, cu detalii metalice sau culori interesante.
Foto genți Shutterstock.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter