Gala amfAR 2015: frumuseţile anilor ’90, modele de stil

De Geo Berciu, pe
Înainte de Săptămâna modei de la New York, vedetele au participat la Gala amfAR, care susţine lupta împotriva SIDA, iar frumuseţile anilor '90 au fost adevărate modele de stil. Cum s-au îmbrăcat la amfAR 2015.

Anul acesta, celebrul manechin de culoare Iman va împlini 60 de ani, însă cine oare îi dă vrodată vârsta reală? Soţia lui David Bowie a bifat o apariţie de excepţie la Gala premiilor amfAR, unde a îmbrăcat o ţinută colorată Balmain, de inspiraţie hippie. Stilul şi rafinamentul degajat ne fac să înţelegem de ce frumoasa Iman a obţinut succese răsunătoare pe podiumurile marilor case de modă şi a devenit muza unor designeri proeminenţi.

Iman-amfar-2015

La cei aproape 45 de ani pe care îi are, Naomi Campbell încă face furori pe podiumurile de prezentare, „luând faţa” altor modele mult mai tinere. Conştientă de atuurile ei fizice şi perfect cunoscătoare a ţinutelor care o aduc în centrul atenţiei, Naomi a îmbrăcat o rochie violetă pe un umăr, creaţie Pucci. Bijuteriile cu diamante, culoarea vibrantă, dar şi lipsa sutienului, au făcut ca toate privirile să fie îndreptate asupra ei.

Naomi-Campbell-amfar-2015

Orice apariţie a fostului manechin Heidi Klum te lasă fără suflare, fie că este vorba despre catwalk sau moda străzii. Gustul desăvârşit şi silueta incredibilă au impresionat şi la Gala amfAR 2015, unde fostul manechin de top a purtat o rochie scurtă din colecția Couture Azzaro, accesorizată cu pantofii argintii Christian Louboutin, model „So Kate”, şi bijuterii semnate Harry Winston. Haina de blană asimetrică a contribuit şi ea la un look de milioane.

Heidi-Klum-amfar-2015

Brooke Shields va trece şi ea anul acesta pragul a 50 de ani, însă vedeta a dat încă o dată dovadă că frumuseţea inocentă care a făcut-o celebră nu a dispărut. Purtând o spectaculaosă rochie ivory, din dantelă, din colecţia Oscar de la Renta şi bijuterii Beladora, Brooke Shields şi-a făcut o apariţie regală, apreciată la unison de criticii de modă.

Brooke-Shields-amfar-2015

(Sursa foto:Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter