Gafa pe care a făcut-o cea mai populară prezentatoare blondă de la noi, la un eveniment! Uite cum s-a îmbrăcat!

De Libertatea.ro, pe

Este întotdeauna o apariţie încântătoare, însă în majoritatea cazurilor datorită a atitudinii şi a fizicului de invidiat, ţinutele sale lăsând mai tot timpul de dorit. Aşa cum s-a întâmplat şi la lansarea unui magazin de fiţe din Bucureşti, unde aceasta şi-a făcut apariţia cu o rochie cu inserţii de dantelă, pe sub care se vedea … căptuşeala.
Principiul pe care se bazează realizarea unei rochii de dantelă este expunerea acelor zone de piele în dreptul cărora materialul fin este cusut pe rochie.
Aşadar, în cazul în care o doamnă sau o domnişoară doreşte să fie sexy cu o astfel de apariţie, este indicat să poarte un sutien în culoarea dantelei, atunci când partea de sus este realizată din această textilă.
Mai nou însă, showbizul din România a fost invadat de acele rochii cu inserţii de transparenţe – cu floricele sau cu buline, cusute în lateral, în dreptul coapselor.
Deşi modelul este unul copiat după creaţiile celebrei Stella McCartney, care a lansat ceva asemănător în 2011, acesta a fost reinterpretat într-o manieră care lasă de dorit. Şi din păcate, multe vedete se încăpăţânează să-l poarte – cu diverse dubluri aplicate pe dedesubt, dubluri care sunt vizibile şi care strică farmecul rochiei.
Citeşte mai departe şi vezi gafa pe care a făcut-o cea mai populară prezentatoare blondă de la noi pe Libertatea.ro
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter