Tendinţe toamnă 2011: cum asortezi fusta de piele

De Diana Sorescu, pe

Multe femei adoră fusta de piele, dar evită să o poarte pentru că nu ştiu cum să o asorteze corect! Iată 4 exemple stilate şi simple, pe care le poţi pune în aplicare!

Fusta de piele

 
Zilele trecute, Fergie a purtat un ansamblu vestimentar în tendinţe, compus dintr-o fustă creion din piele neagră, pulover scurt galben solar şi pantofi decupaţi roz, cu cristale. Aceasta variantă este una foarte sofisticată, iar puloverul poate fi înlocuit cu unul din tricot. Secretul este ca fusta să aibă talie înaltă, iar topul să fie scurt.
 
Asortată adecvat, fusta de piele poate fi piesa cheie într-un outfit elegant, de seară. Olivia Palermo a mixat-o cu un cardigan preţios, stropit cu paiete mov, o centură elastică, dresuri mate şi pumps negri.
 
Look-ul este rafinat şi picioarele par mai lungi!
 
Duritatea aparentă a unei fuste din piele neagră poate fi uşor îmblânzită cu un top dintr-un material delicat, fluid. O cămaşă de mătase ocru, cu croi elegant, şi o pereche de botine animal print vor arăta perfect alături de fusta cu talie înaltă şi volănaşe, exact aşa cum poartă vedeta noastră!
 
Cum mai purtăm fusta de piele? Alături de un top dantelat sau cu broderie, o bluză din şifon cu buline, o cămaşă simplă, de mătase.
 
Dacă vrei un look de toamnă, înlocuieşte pantofii cu botine, plusează cu şosete peste genunchi, înşfacă o bluză cu guler Peter Pan şi eşti gata să cucereşti moda străzii!
 
Ai în garderobă o fustă de piele? Tu cu ce o porţi?
 
Tendinţe toamnă 2011: cum asortezi fusta de piele
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter