Cele mai frumoase rochii de la premiile People Choice Awards 2012

De Diana Sorescu, pe Ultimul update Vineri, 18 martie 2022, 11:11

Decernarea fastuoasă a premiilor People Choice Awards 2012 a avut loc aseară într-un cadru glamour. Iată cele mai frumoase şi sexy rochii pe care le-au purtat vedetele.

Rochii frumoase

Dantela e în vogă sezonul acesta, iar când o combini şi cu piele rezultatul e spectaculos! Ashley Greene a purtat o creaţie DKNY, o rochie melanj de texturi care i-a venit foarte bine.
Diafană şi sexy a fost şi Nina Dobrev în rochiţa ei verde jad cu mâneci din dantelă suavă. Ne place şi accesorizarea cu clutch rotund şi sandale, amblele nude cremos.
Cele mai frumoase rochii de la premiile People Choice Awards 2012
Demi Lovato a strălucit aseară într-o creaţie Marchesa. Rochia maxi în nuanţa piersicii, stropită cu detalii preţioase şi cristale, i-a complimentat silueta şi a stârnit admiraţia tuturor.
Vanessa Hudgens a mizat la gala pe o rochie maxi neagră, din material fluid, pictată cu fir auriu asemeni unei pânze de păiajen. Cerceii din aur masiv şi machiajul dramatic au întregit un look fabulos, de divă.
Cele mai frumoase rochii de la premiile People Choice Awards 2012
La Miley Cyrus se vede clar o evoluţie din punct de vedere vestimentar. Reminiscenţele Hannah Montana se pare că au trecut, aşa că artista ne încântă cu o creaţie David Koma, o rochie structurală superbă, cu jocuri de transparenţă şi inserţii insolite de culoare. Pantofii roz şi părul uşor buclat, purtat pe o parte, completează la fix o apariţie de 10.
Lea Michele e retro-sexy într-o creaţie alb imaculat de la Marchesa, cu franjuri curgători. Accesoriile argintiu brumat şi rujul fuchsia sunt condimentele perfecte.
Cele mai frumoase rochii de la premiile People Choice Awards 2012
Care rochie îţi place mai mult?
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter