Cele mai frumoase rochii la premiile SAG 2014

De Sandra S., pe

Rochiile uşoare, cu croială cât mai simplă şi în culori uni sau cele cu multe aplicaţii strălucitoare, pietre, paiete şi inserţii metalice – acestea două au fost modelele-vedetă alese de celebrităţi, la SAG (Screen Actor’s Guild).
Lupita N’yong’o a ieşit din nou în evidenţă cu ţinuta aleasă pentru covorul roşu, ca în ultimele dăţi când a ieşit în faţa camerelor de luat vederi. Actriţa a purtat o rochie Gucci turcoaz, o alegere excelentă, atât datorită culorii, a croielii simple, dar şi datorită detaliilor florale de la baza gâtului, ce au ţinut locul unui colier statement. Lupita N’yong’o a avut una dintre cele mai frumoase ţinute de la premiile SAG 2014.
Cele mai frumoase rochii la premiile SAG 2014
Tot în nuanţe de albastru, însă închis de data aceasta, s-au îmbrăcat şi actriţele Amy Adams şi Morena Baccarin, iar ambele au excelat pe covorul roşu în materie de ţinute.
Cele mai frumoase rochii la premiile SAG 2014
În timp ce Amy Adams a purtat o creaţie Antonio Berardi în culoarea albastru-regal, Morena Baccarin a ales o ţinută într-un bleumarin profund, în stil grecesc, creaţie a designerului Monique Lhuillier.
Cele mai frumoase rochii la premiile SAG 2014
Vedetele care au optat pentru rochiile cu aplicaţii strălucitoare au fost pe de o parte Maria Menounos, care a ales o rochie cu model geometric în partea de sus şi fustă din voal roz-prăfuit, pe de altă parte şi-a făcut apariţia şi frumoasa Sofia Vergara, într-o rochie cu croială ce a scos-o în evidenţă.
Cele mai frumoase rochii la premiile SAG 2014
Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter