Foto: Vezi ce super-vedetă a rămas cu sânii pe afară!

De Sandra S., pe

Ajunsă la celebra Gală Met, înainte să se îmbrace în ţinuta de seară, vedeta a purtat un maiou negru, destul de larg, care i-a jucat o festă, lăsând-o cu sânii la vedere, de faţă cu toată lumea.
Este vorba chiar de actriţa Jessica Alba, surprinsă de paparazzi în momentul „oportun”: atunci când îşi dădea jos jacheta de piele, sânii acoperiţi de un sutien transparent, au ieşit în toată splendoarea din maioul larg, spre deliciul reporterilor şi fanilor aflaţi la faţa locului.
Foto: Vezi ce super-vedetă a rămas cu sânii pe afară!
Jessica Alba este o actriţă de origine americană, ce şi-a început cariera pe micile ecrane la vârsta de 13 ani, în 1994. Vedeta a fost numită în mai multe rânduri sex-simbol, fiind una dintre cele mai râvnite femei din lume.
Gala Met sau Balul Met este un eveniment fastuos ce are loc an de an, pentru a celebra deschiderea expoziţiei de modă din cadrul Muzeului Metropolitan din New York (cunoscut şi sub numele de The Met). Aici celebrităţile se adună pe covorul roşu îmbrăcate în cele mai bune ţinute, iar evenimentul a fost numit în mai multe rânduri de cei din lumea modei drept cel mai bun eveniment de covor roşu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter