Foto:Colecția toamnă-iarnă a lui Dorin Negrău. Blana de vulpe colorată 3D

De Diana Zagrean, pe

Designerul Dorin Negrău pregătește un super show de modă la mijlocul acestei veri. Pentru că a avut nevoie de blană de vulpe colorată, Negrău a găsit soluția optimă pentru a aplica pe rochiile sale această inserție: tehnologia 3D!
Binecunoscutul creator de modă se pregătește să-și lanseze colecția de toamnă-iarnă care va cuprinde rochii spectaculoase, realizate din materiale de cea mai bună calitate, precum dantele, mătăsuri, satin, la care Dorin Negrău va asorta accesorii din blană achiziționată din Țările Baltice, Estonia, Letonia și Lituania.
Foto:Colecția toamnă-iarnă a lui Dorin Negrău. Blana de vulpe colorată 3D
„A fost destul de complicat să colorez blana de vulpe, dar până la urmă am găsit cea mai bună soluție, și anume, tehnologia 3D! Am avut nevoie de blană multicolorata pentru a realiza cordonul rochiilor! La un singur cordon s-a lucrat două zile, pentru că fiecare firicel de blană să fie pigmentat în culori vii, asortate materialelor alese pentru noua mea colectie”, spune Dorin Negrău.
Foto:Colecția toamnă-iarnă a lui Dorin Negrău. Blana de vulpe colorată 3D
Designerul a fost invitat să participe anul acesta la săptămâna modei de la New York și se poate mândri cu faptul că este singurul designer român care merge cu această ocazie în America.

Foto:PR
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter