Fashionista anului 2014: Olivia Palermo

De Geo Berciu, pe
Dacă este cineva care să merite titlul de "Fashionista anului 2014" atunci designerii nu au nici o îndoială: acesta îi revine Oliviei Palermo.

Prezentă la toate evenimentele importante ale modei, Olivia Palermo a fost în primul rând la prezentările Valentino, Christian Dior, Burberry Prorsum sau Marchesa, de fiecare dată afişând ţinute ravisante.

olivia-palermo-fashionista-2014 1

Desigur şi stilul adoptat în ţinutele casual, de stradă, i-a cucerit pe criticii de modă, făcând să recomande ca outfit-urile din dressing-ul vedetei ca piese must-have.

olivia-palermo-fashionista-2014 4

Cartea ei de vizită o arată ca o adeptă a stilului boho-chic, însă încadrarea într-o categorie a Oliviei Palermo este departe de realitate. Ea este un adevărat cameleon, al cărui stil se lasă guvernat doar de feminitate.

olivia-palermo-fashionista-2014 2

Poate trece cu uşurinţă de la o rochie vaporoasă de stradă la o ţinută minimalistă de seară sau de la o haină verde-iarbă de inspiraţie retro cu pantaloni scurţi la o fustă de piele vintage cu o cămaşă chic prinsă în talie.

olivia-palermo-fashionista-2014 3

Secretul ei? Îndrăzneala. Fiecare apariţie publică a Oliviei Palermo se caracterizează printr-o notă de rafinament dată de accesorizare şi de modul în care reuşeşte să reinventeze orice piesă vestimentară.

olivia-palermo-fashionista-2014 5

Olivia Palermo poate concura si la titlul de mireasa anului 2014, pentru că rochia ei a fost cu adevărat specială, aşa cum îi stă bine unui style icon. Ea s-a căsătorit cu modelul german Johannes Huebl, cu care este împreună din 2008, în New York, iar apariţia ei în ziua nunţii a fost una de poveste. Olivia Palermo a renunţat la rochia tradiţională în favoarea a trei piese separate semnate Carolina Herrera: un pulover crem din caşmir, pantaloni scurti albi şi o fustă transparentă din satin si tul. Cât despre pantofi, a optat pentru o pereche de Manolo Blahnik albastri, identici cu cei purtaţi de Carrie Bradshaw în “Sex and the city”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter