Extravaganţă maximă! Rihanna, în papuci pufoşi pe aeroport

De Geo Berciu, pe
Considerată un adevărat fashion-icon, Rihanna îşi permite să adopte ţinute controversate, cum este şi şi ultima ei apariţie pe aeroportul din New York.

Prezentă la Săptămâna Modei de la Paris, Rihanna a dus street fashionul la un alt nivel pe străzile capitalei Franţei. Artista a fost în centrul atenţiei cu un outfit îndrăzneţ: jeanşi boyfriend rupţi, foarte în trend în acest sezon, un tricou alb cu imprimeu, asociat cu bijuterii statement şi o jachetă cu blăniţă.

rihanna-papuci-pufosi 2

Ceea ce a atras însă atenţia a fost perechea de sandale transparente, decorate cu lanţuri aurii.

rihanna-papuci-pufosi 1

Numai că, o dată plecată din Paris, diva s-a transformat radical. Când a aterizat pe aeroportul din New York, Rihanna afişa aceeaşi jeanşi rupţi şi aceeaşi jachetă neagră, dar schimbase tricoul cu o bluză din ultima colecţie a lui Anthony Vaccarello, al cărui preţ este de aproximativ 700 de lire sterline. Şi încălţările au fost înlocuite, vedeta preferând în locul extravagantelor sandale o pereche de papuci pufoşi.

rihanna-papuci-pufosi 3

Bineînţeles că nu au fost o pereche de şlapi obişnuiţi, ci unii stilish, aşa cum îi stau bine unei celebrităţi de calibrul Rihannei. Cum ţi se pare ultima extravaganţă a cântăreţei?

rihanna-papuci-pufosi 4

(Sursa foto: Northfoto, Hepta, Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter