Eleganţa, noul dress code de la Hollywood

De Diana Sorescu, pe

De ceva timp, peisajul monden de la Hollywood a fost împânzit de dive îmbrăcate elegant, cu foarte mult bun gust. Iată 3 ţinute care ne-au atras atenţia în ultimele zile.

Ţinute elegante

 
Jessica Alba arată superb într-o rochie cu croi retro, albă, cu model floral subtil, în relief. Actriţa şi-a completat look-ul ultra feminin şi elegant cu pantofi snake print Barbara Bui, cureluşă fină în talie, clutch preţios şi bijuterii Swarovski.
 
Părul cu ondule delicate şi machiajul impecabil au fost nota de final perfectă.
 
Emma Watson a lăsat ţinutele moderne  pentru un ansamblu lady-like, compus dintr-un top adorabil cu mâneci scurte şi bordură vălurită, stropit cu fulgi şi adorat în talie de o fundiţă, plus fustă neagră şi sandale fine.
Inspirat ales şi clutch-ul box animal print, cu detalii metalice, iar coafura simplă, cu păr dat pe spate o transformă pe Emma într-o adevărată doamnă.
 
Heidi Klum este superbă într-un tandem vestimentar cămaşă albă de mătase, fustă creion cu imprimeu şi pumps animal print.  Accesoriile sunt potrivite, din poveste, la fel coafura şi oja burgundy. Elegantă şi rafinată, Heidi are o ţinută de nota 10!
 
Îţi plac ţinutele elegante abordate de vedete?
 
Eleganţa, noul dress code de la Hollywood
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter