DJ Wanda, pentru prima dată în rochie de mireasă!

De PR, pe

In timp ce multe vedete din showbiz divorteaza sau se despart de persoanele iubite, DJ Wanda se face mireasa. Excentrica vedeta a imbracat mai multe rochii de acest tip in cadrul unui targ de nunti desfasurat weekendul trecut la Bucuresti. Se pare ca experienta a marcat-o pe Wanda, ea dorindu-si acum, mai mult ca niciodata, sa ajunga la altar.
Am avut emotii de parca mi-as fi gasit mirele. Oksana, prietena si stilista mea, m-a convins sa imi realizeze cateva coafuri iesite din tipare pentru nunti. Ce a iesit a fost demential! Pentru ca a primit multe-multe laude la targ, de azi, Oksana are la salonul ei, Oksana Salon, o camera special amenajata pentru fetele care se pregatesc de ziua cea mare!„, declara DJ Wanda.
DJ Wanda, pentru prima dată în rochie de mireasă!
Cu toate ca nu s-a casatorit pana acum, DJ Wanda marturiseste ca a fost ceruta de sotie de trei ori, insa rutina si frica de angajamente serioase au facut-o sa se razgandeasca de fiecare data.
Puteam sa ma marit de trei ori pana acum, insa mie nu imi plac nuntile programate. Dragostea trebuie exploatata la maxim inca de la inceputul relatiei; nu trebuie sa devina rutina pana sa faci pasul catre altar! Cand ma voi casatori, o voi face chiar si dupa o saptamana sau o luna de relatie daca voi simti ca el e alesul. Vreau sa traiesc totul cu intensitate si in fiecare zi alte experiente alaturi de acel om. Rutina, obisnuita si normalitatea nu-si gasesc loc in viata mea!„, declara DJ Wanda.
DJ Wanda, pentru prima dată în rochie de mireasă!
Sursa: ADPM.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter