Wow, ce diferenţă! Uite cum arată acest artist după ce a slăbit!

De Erika Chivu, pe

Boy George, care luase destul în greutate în ultimii ani, a apărut ieri la gala Brit Awards cu un look complet schimbat. Îţi vine să crezi cât de mult a slăbit?
Excentricul cântăreţ Boy George a uimit publicul ieri, pe covorul roşu al Brit Awards, unde a apărut mult mai slab decât îl ştiam. E adevărat că a mai postat şi pe Twitter poze cu transformarea lui, dar atunci nu era chiar atât de slab.
Vezi şi alte vedete care sunt de nerecunoscut după ce au slăbit!
Artistul de 51 de ani spune că a fost mereu un pofticios, dar că a reuşit să slăbească cu ajutorul unor schimbări în modul lui de a mânca. Evident, tranformarea a fost şocantă pentru fani, care au vrut să ştie cum a reuşit. Se pare că nu e vorba de vreun secret, ci de un stil de viaţă mai sănătos.
Ce a făcut mai exact: porţii mai mici, 5-6 ore între mese, cafea sau ceai doar la masă, fără pâine şi zahăr plus multă apă plată sau carbonatată între mese.
Vezi ce vedete din România au slăbit peste 30 de kilograme!
Boy George a mai spus şi că a urmat sfaturile Ameliei Freer, un psiholog specializat pe nutriţie care îşi ajută clienţii să se obişnuiască cu noile obiceiuri.
boy george
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter