De ce să-ți lipești degetele de la picioare când porți tocuri

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 25 aprilie 2016, 18:30
Încălțămintea cu toc este încântătoare, seducătoare, însă ne dă, celor mai multe dintre noi mari bătăi de cap. Și nu contenim să ne întrebăm dacă există ăn vreun magazin din lumea aceasta sandale sau pantofi care să aibă toc și să fie și foarte comode.

Încă nu s-au inventat încălțările și elegante, care să arae piciorul suplu și să aibă și un toc amețitor. Toate femeile care visează la astfel de accesorii trebuie să se pregătească sufletește pentru faptul că vor avea de suferit, dacă nu în prima oră, cel puțin în următoarele în care vor purta încălțăminte cu toc.

Există însă un truc foarte la îndemână care te ajută nu doar să reziști pe tocuri foarte mult, dar și să faci toate mișcările pe care le dorești. Astfel, dacă vrei să dansezi, să te miști în voie sau să mergi oricât pe tocuri nu este nevoie decât să recurgi la acest truc. Cea care l-a încercat garantează că este cel mai bun artificiu pentru a ”păcăli” incomozii pantofi cu toc.

Citește și: Trucul simplu care te ajută să reziști pe tocuri

Nu ai nevoie decât de plasturi sau bandă adezivă suficient de rezistentă. Lipește cu bandă adezivă al doilea și al treilea deget de la fiecare picior, după care încalță-te cu pantofii. Vei vedea că aceștia devin pe loc mai comozi. Explicația este una logică: cele două degete prinse sunt cele mai lungi și cel mai adesea încurcă statul în picioare pentru o perioadă mai lungă de timp. Prinzându-le astfel, nu doar că le micșorezi, dar le și protejezi atunci când intră în pantof. De asemenea, eviți contactul celui de-al doilea deget cu degetul mare, care de multe ori te face să renunți la încălțăminte și să dansezi desculță.

degete

Citește și: Cum să porți tocuri fără să te doară. Opt sfaturi de la experți

Așadar, durerea dispare cu acest mic truc de care nu multe dintre noi știu. Este important însă să ai însă pantofi cu toc, care să nu fie foarte decoltați sau sandale care au bareta din față mai groasă. Altfel, se vor vedea inesteticii plasturi. Mai poți încerca și cu bandă adezivă în culoarea pielii, însă nu este garantat că aceasta nu va fi observată de un ochi mai scrutător.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter